Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comencen les celebracions de l’aniversari de la Carta Poblament de Torrent

novembre 18, 2022

A partir del dilluns 21 es podrà visitar l’exposició del document de Carta de Poblament a l’Ajuntament de Torrent

Amb aquests actes donarà principi el 775 aniversari d’aquesta històrica data, que es prolongarà fins al 28 de novembre de 2023.

La setmana ve donaran inici les celebracions del 775 aniversari de la Carta de Poblament de Torrent, document fundacional i que va donar origen a la ciutat.

A partir del dilluns 21 de novembre es podrà visitar, en la 5a planta de l’Ajuntament de Torrent, l’exposició de la Carta de Poblament, del Arxiu del Regne de València. L’horari habilitat per a visites serà del 21 al 25 de novembre de 9 a 13.30 hores i el dia 28 de novembre de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. El mateix dilluns 28 s’organitzarà la I Conferència de Converses sobre la nostra història, un cicle de xarrades que oferirà punts de vista sobre el nostre passat.

Dins d’aquestes celebracions, també es farà lliurament de la medalla d’or de la Ciutat de Torrent a Sr. Vicent Palacios Bellver, per la seua contribució a la cultura i a la societat torrentina, en un acte que se celebrarà a la sala cívica de l’Antic Mercat, diumenge 27 de novembre a les 11.30 hores.

Aquests seran els primers actes del 775 aniversari de la Carta de Poblament, que arrancarà el 28 de novembre de 2022 i s’estendrà fins al mateix dia de 2023. Durant tot l’any, la programació cultural de Torrent retrà homenatge a aquesta històrica data.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.