Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Belén Cuesta, Mayumaná i Emilio Gutiérrez Caba, entre d’altres, componen un cartell de luxe per als  pròxims tres mesos
Belén Cuesta, Mayumaná i Emilio Gutiérrez Caba, entre d’altres, componen un cartell de luxe per als  pròxims tres mesos

Belén Cuesta, Mayumaná i Emilio Gutiérrez Caba, entre d’altres, componen un cartell de luxe per als pròxims tres mesos

març 30, 2022

L’Auditori de Torrent inaugura la seua programació de primavera aquest cap de setmana amb dues propostes de gran qualitat. La primera és el muntatge teatral Una vegada, una casa de Víctor Sánchez Rodríguez, interpretat magistralment per Rebeca Valls i Silvia Valero. La història que conta aquest text existeix. Va passar. És real. Xile, un règim totalitari, una dictadura, un malson fet realitat. Però Una vegada, una casa, ocorre en un futur pròxim al nostre país. Es tracta d’un retrobament. Dues dones, dues amigues, es retroben a la casa d’una d’elles després de molts anys. Una casa pairal perduda a la meitat de l’altiplà, envoltada inusualment d’arbres. I també de buit i silenci. Parlen del pas del temps. Parlen de la pèrdua de la joventut. I també parlen de la literatura. I del terror. I de com ambdós, literatura i terror, es donen la mà. Què passaria si la deriva i les problemàtiques del món actual ens portaren a enfrontar-nos a noves formes de dictadura, de privació de llibertat i de drets humans? De quin costat se situarien la literatura i l’art? La funció serà dissabte, 2 d’abril a les 20 h.

El diumenge 3 d’abril a les 19 h arriba a l’Auditori de Torrent un divertit i emocionant monòleg musical per a tota la família, un zàping emocional a través de la banda sonora de les nostres vides. De les mans del pianista, showman i finalista de Got Talent, Alberto de Pau, arriba La teua gran banda sonora, un xou musical divertit, amé i interactiu que combina música, humor i improvisació.

Des de les sintonies de programes, música de sèries o música d’anuncis de televisió, passant per cançons de diversos gèneres musicals i acabant en el meravellós món del cinema amb les bandes sonores de les pel·lícules que ens han acompanyat durant tota la vida. La programació durant aquests tres mesos de primavera està plena de propostes teatrals com la protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez, L’home coixí, obra mestra del dramaturg anglès Martin McDonagh, que ens parla de coses que no són fàcils d’escoltar i ens mostra situacions que no són fàcils de contemplar.

El món per a McDonagh és un lloc hostil en el qual poques coses ens ajuden a escapar de l’horror (dissabte 9 d’abril). També gaudirem de la superba interpretació de Miguel Angel Solá i Paula Cancio en Doble o nada, un thriller psicològic en un despietat duel de poder entre un cap i la seua segona… (dissabte 8 de maig). Teatre del Contrahecho ens presentarà el seu nou treball, Vesània, el retrat d’una realitat distòpica conseqüència de la nostra pròpia demència, de la bogeria de la societat (divendres 13 de maig). La comèdia arribarà amb Josema Yuste i Santiago Urrialde, protagonistes de El aguafiestas, de Francis Weber, autor de La cena de los idiotas (diumenge 29 de maig). I el gran Emilio Gutiérrez Caba posarà el final d’or amb Coplas del alma, un recital poètic que ens brindarà un recorregut pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins a l’actualitat (diumenge 5 de juny). En l’apartat musical, com és habitual en el nostre escenari, una gran varietat de gèneres i estils per a donar resposta a tota mena de públic. La música simfònica, aquesta vegada de la mà de la OCV Simfònica, dirigida per Pere Molina, que interpretarà la Simfonia del Nou Món de Dvorak (diumenge 10 d’abril); i d’una jove però consolidada formació, la Santa Rosa Symphony Youth Orchestra que, en la seua gira d’estiu, arribarà al nostre auditori amb el seu director titular, Bobby Rogers. La cançó d’autor d’Andreu Valor, que presenta el seu nou treball Insurrecto (diumenge 24 d’abril). El ritme i la percussió de Mayumaná, en gira per tota Espanya amb el seu espectacle Currents (dissabte 30 d’abril). La voix humaine de Poulenc en la veu de la soprano Teresa Albero (dissabte 21 de maig). Finalment, música i humor 100% a capella amb l’últim espectacle de Melomans, Es canta però no es toca (dissabte 4 de juny).

També tenen cabuda en l’Auditori altres gèneres com la dansa, que ens la porta aquesta temporada la Companyia David Vento. La seua proposta Neanderthal és dansa, música en directe, teatre i videoart al servei de la bellesa (dissabte 14 de maig). I la màgia, amb la nova proposta de Nacho Diago, Playtime (dissabte 28 de maig).

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

 

Belén Cuesta, Mayumaná i Emilio Gutiérrez Caba, entre d’altres, componen un cartell de luxe per als  pròxims tres mesos

Auditori Abril

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.