Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Al voltant de 60 comerços desfilaran en la Passarel·la ‘Comerç de Torrent’
Al voltant de 60 comerços desfilaran en la Passarel·la ‘Comerç de Torrent’

Al voltant de 60 comerços desfilaran en la Passarel·la ‘Comerç de Torrent’

abril 23, 2024
Les empreses interessades a participar en la Passarel·la “*Comerç de Torrent” poden inscriure’s fins al diumenge 28 d’abril de 2024 a les 23.59 hores.

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb IDEAT, convida als comerços locals a participar en la Passarel·la “Comerç de Torrent”, un esdeveniment que tindrà lloc dissabte que ve 1 de juny en la Plaça Major de la ciutat.

La passarel·la, que té com a objectiu dinamitzar el comerç local i posar en valor l’oferta comercial de Torrent, oferirà a 15 negocis seleccionats l’oportunitat de desfilar de manera gratuïta juntament amb fins a tres col·laboradors, complementant la seua participació. D’esta manera, la proposta pretén donar visibilitat a al voltant de 60 comerços de Torrent. Podran sol·licitar la participació en l’esdeveniment negocis l’activitat principal dels quals siga la venda de:

·         Roba per a persones adultes i/o joves

·         Roba Infantil (incloent comunió i cerimònies)

·         Roba de cerimònia per a adults

·         Indumentària valenciana

Podran participar com a col·laboradors negocis relacionats amb la venda de:

·         Joieria i Bijuteria

·         Complements de Moda

·         Perruqueries

·         Centres de Bellesa

·         Perruqueries Canines

·         Calçat

·         Òptica

Tal com ha assenyalat Sandra Fas, Regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, “Estem molt il·lusionats amb l’organització d’este esdeveniment, que servirà per a promocionar el comerç local i posar en valor la gran varietat de productes que s’oferixen a Torrent”, així mateix ha convidat “a tots els comerços interessats a participar en esta iniciativa i a formar part d’este gran aparador del comerç local.”

Les empreses interessades a participar en la Passarel·la “Comerç de Torrent” poden inscriure’s fins al diumenge 28 d’abril de 2024 a les 23.59 hores. Per a inscriure’s, només cal completar el següent formulari: https://www.instagram.com/acotartvseries/.

L’Ajuntament de Torrent, a través d’una comissió formada per personal de l’Ajuntament i IDEAT, seleccionarà als 15 negocis participants, valorant criteris com l’originalitat i creativitat, varietat i qualitat de productes, experiència prèvia en esdeveniments similars, així com la pertinença a l’associacionisme comercial de Torrent. La comissió publicarà en la web www.torrent.es/ideat, en l’apartat “Comerç”, el llistat de negocis participants i suplents. A més, l’esdeveniment compta amb diferents sorpreses, així com espectacles que tindran lloc abans i durant l’acte com a part d’este aparador que posa en valor i dona visibilitat al teixit comercial de Torrent.

Al voltant de 60 comerços desfilaran en la Passarel·la ‘Comerç de Torrent’

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.