Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent arranca la I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes
Torrent arranca la I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes

Torrent arranca la I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes

març 5, 2024
8 expositores vendran els seus productes, realitzaran demostracions i tallers el 8 i 9 de març en l’Espai Sant Gregori

El nou Espai Sant Gregori acull este cap de setmana la I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes, amb la qual es pretén donar visibilitat al treball artesà de les dones de Torrent.

Esta Fira s’emmarca dins de les activitats programades per la Delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent, dins de la XXXVIII Setmana de la Dona. La regidora d’igualtat, Amparo Chust ha destacat que “volem que es conega el treball de les dones emprenedores de Torrent, que es dediquen a elaborar productes artesans, i que són un exemple d’apoderament. Per això, animem a la ciutadania a visitar-los este divendres i dissabte en l’Espai Sant Gregori”.

La Fira obrirà el divendres, 8 de març i es prolongarà fins al dissabte 9 de març en el Espai Sant Gregori, situat dins del Mercat Sant Gregori al carrer Pintor Renau. L’horari d’obertura serà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. A més de venda de productes artesans, hi haurà demostracions i tallers, i l’entrada serà lliure.

Esta iniciativa comptarà amb diferents estands entre els quals destaca la il·lustradora tèxtil *Pécora *Craft, Xiqueta Llum Ceràmica, Belén de Bio Crochet Yarns, Eva Escamilla de Ensedarte Art on Silk, Maena Pottery Studio, Ana Devanna de La Negra Crochetera, Raquel Puchades de Kraft&Soul Design, Katia 100% You, Entrelanados, Arquicostura.com de Raquel Rodrigo, Carolina Damonte de Knit & Crochet, Holistic Essence i Cibeles Iborra de joieria i ceràmica.

La I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes espera gran quantitat de visitants, sobretot el 9 de març al matí, en estar situada en el centre del mercat de venda no sedentària dels dissabtes, als voltants del Mercat Sant Gregori.

Torrent arranca la I Fira de Dones Emprenedores i Empresàries Artesanes

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.