Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El taller de crochet de la Casa de la Dona ix al carrer
El taller de crochet de la Casa de la Dona ix al carrer

El taller de crochet de la Casa de la Dona ix al carrer

juny 13, 2024

El taller de Crochet de la Casa de la Dona ha eixit este dijous a la Plaça Bisbe Benlloch, sumant-se al Dia Mundial de Teixir en públic, amb l’objectiu de bandejar estereotips i lluitar per una societat més igualitària i sense discriminació per raó de sexe, que visualitze els esforços i el protagonisme de les dones en la societat.

A més de poder veure la seua labor, s’ha repartit un manifest que posa en valor les reivindicacions que amb esta activitat presenten. Amb esta celebració, l’Ajuntament de Torrent reitera el seu compromís amb la igualtat de gènere i la valorització del treball artesanal, conscient del paper fonamental que juguen tant dones com homes en la creació d’una societat inclusiva i equitativa.

L’Alcaldessa Amparo Folgado i la regidora d’Igualtat, Amparo Chust, s’han acostat per a veure els treballs que estan realitzant en la Plaça Bisbe Benlloch, a més de per a secundar i reconéixer el treball que realitzen estes dones.

Les activitats continuen este dissabte 15 de juny amb activitats programades en el Museu Comarcal de l’Horta Sud de 10:00h a 13.30 hores. Una activitat amb la qual també col·labora l’Ajuntament de Torrent i en la qual s’anima a les dones a portar la seua labor de punt, ganxet, macramé, brodat i bolillos. Torrent celebra d’esta manera un any més el “World Wide Knitting in Public”.

El taller de crochet de la Casa de la Dona ix al carrer

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.