Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent uneix forces en una nova edició de la RunCáncer
Torrent uneix forces en una nova edició de la RunCáncer

Torrent uneix forces en una nova edició de la RunCáncer

setembre 20, 2023
L’alcaldessa Amparo Folgado i el seu equip de govern s’han reunit aquest matí amb la presidenta de l’AECC, Amparo Almerich, i representants de la Policia Local, Protecció Civil i la Brigada d’Obres, per a perfilar els últims detalls de la prova
La carrera de 5K començarà el dissabte 30 de setembre a les 19.00 h, i seguidament es donarà l’eixida a la marxa no competitiva 4K
Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web oficial del circuit de carreres fins al pròxim 28 de setembre

L’Ajuntament i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Torrent continuen ultimant els preparatius per a la celebració de la RunCáncer 2023 el dissabte 30 de setembre. A causa dels requeriments d’aquest esdeveniment solidari i esportiu, aquest matí ha tingut lloc una reunió en l’edifici consistorial en la qual s’han tractat els diferents punts a tenir en compte perquè la carrera transcórrega de la millor manera, com ara el dispositiu de seguretat, el tall de carrers i el desviament del trànsit o la infraestructura de la pròpia prova.

En la trobada han participat l’alcaldessa Amparo Folgado, el regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, i altres membres de l’Equip de Govern, juntament amb la presidenta de l’AECC Torrent, Amparo Almerich, i representants de la Policia Local, Protecció Civil i Brigada d’Obres. L’alcaldessa de Torrent ha volgut agrair a tots els participants “la gran faena realitzada perquè la carrera siga un tot èxit i no es produïsquen incidències”, a més de convidar a la ciutadania a “participar en la prova, ja que, a més de contribuir a la investigació contra el càncer amb la compra del dorsal, es promou l’esport i els hàbits saludables, que tan importants són en la nostra vida diària”.

D’aquesta manera, sota el lema Torrent: un sol cor, l’activitat arrancarà a les 19h en la plaça Major, al costat de la Torre, des d’on es donarà el tret d’eixida al recorregut de 5K. Seguidament, a les 19.05 h, començarà una marxa no competitiva 4K des del mateix lloc.

Els dorsals tenen un preu de 5,36 euros per a cadascun dels dos esdeveniments solidaris, destinant-se la recaptació íntegrament a la investigació contra el càncer. Les inscripcions podran realitzar-se a través de la web oficial del circuit de carreres (https://runcancer.com/calendario-2023) fins al pròxim 28 de setembre. En relació a la marxa no competitiva, també podran adquirir el dorsal en la Fundació Esportiva Municipal de Torrent, en els comerços torrentins adherits a la campanya i a través la junta local de l’AECC.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.