Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent redueix tràmits i agilita l’obtenció de la Targeta d’usuari de Centres de Majors
Torrent redueix tràmits i agilita l’obtenció de la Targeta d’usuari de Centres de Majors

Torrent redueix tràmits i agilita l’obtenció de la Targeta d’usuari de Centres de Majors

setembre 5, 2023
Des d’agost, en una única visita a Ramón y Cajal, 7 i sense cita prèvia, la persona major es va a la seua casa amb la seua targeta d’usuari

L’Ajuntament de Torrent amb la finalitat de fer més fàcil els tràmits de les persones majors del municipi, ha simplificat i reduït els tràmits per a l’obtenció de la Targeta d’Usuari de Centres de Majors.

Des del passat 8 d’agost, les persones majors de 60 anys de Torrent que desitgen ser usuaris de qualsevol dels tres centres de majors de la localitat, solament hauran d’acudir a l’oficina d’atenció del carrer Ramón y Cajal, 7, sense necessitat de cita prèvia, amb dues fotografies grandària carnet, el seu DNI original i targeta SIP. En aquesta única visita a l’Ajuntament, la persona major ja eixirà amb la seua targeta d’usuari, sense necessitat de realitzar més tràmits.

El Regidor de l’Àrea de Benestar Social, Arturo García ha assenyalat que “en aquest nou equip de govern, som molt conscients de les dificultats que tenen moltes persones majors per a poder demanar una cita en línia o realitzar tràmits farragosos, per la qual cosa hem volgut simplificar i reduir aquests tràmits, perquè una sola visita al consistori, s’emporten al moment la seua targeta d’usuari de centres de majors”.

La mesura està sent ben acollida pels majors de la ciutat, que agraeixen poder disposar del seu carnet d’usuari en una única visita al consistori, sense demanar cita, sense emplenar impresos, sense instàncies escrites i sense complicats per a molts d’ells, tràmits en línia.

Fins a aquest passat mes d’agost, perquè una persona major del municipi obtinguera el seu carnet d’usuari dels centres de majors de Torrent, els usuaris havien de presentar una instància en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament, devent primer demanar una cita de manera en línia o presencial. Després d’aquesta primera visita, transcorreguts uns mesos la persona major havia de tornar al consistori per a arreplegar la targeta, mentre que ara podrà arreplegar-la en l’acte. En el cas en el qual la persona no es trobara a casa, havien d’acudir a l’oficina de Correus i fer cues, per a poder obtenir la seua targeta.

Amb aquest carnet d’usuari, les persones majors de la localitat poden participar en les activitats que s’organitzen en els Centres de Majors Municipals: Sant Enric (C/Azorín, 40), Verge de l’Olivar (C/Verge de l’Olivar, 40) i Bellido (C/Bellido, 11).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.