Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent recapta més de 10.000 euros per a la investigació contra el càncer
Torrent recapta més de 10.000 euros per a la investigació contra el càncer

Torrent recapta més de 10.000 euros per a la investigació contra el càncer

abril 27, 2023

La Junta Local de l’Associació Contra el Càncer va organitzar el passat cap de setmana el seu acapte anual que, com sempre, va comptar amb un gran suport de la ciutadania i el moviment associatiu de Torrent

La ciutadania torrentina va tornar a demostrar el seu ferm compromís amb les causes solidàries el passat cap de setmana, en una nova edició de l’acapte anual organitzat per l’Associació Contra el Càncer de Torrent. Durant les jornades del divendres i el dissabte els carrers de la capital de L’Horta Sud es van omplir de llocs on la ciutadania podia aportar la seua col·laboració a la campanya, aconseguint recaptar un total de 10.707’31 euros entre les més de 40 mesos repartides al voltant de la ciutat, quantitat que serà destinada a la investigació contra aquesta malaltia.

“En primer lloc, vull agrair l’enorme suport que ens han brindat a les nostres col·laboradores i voluntàries, a les comissions falleres de la ciutat i la Junta Local Fallera, la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical, l’Associació Tècniques Orientals, Corazones Abiertos, ARTIC, ADISTO, Solidaritat Torrent, l’Associació de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius, el Centre Cultural Rociero Andalúz de Torrent, l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa, l’Associació Unió Extremenya i l’Associació Cultural de Castella-la Manxa. Sense la seua ajuda tot això no seria possible”, destaca la presidenta de la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer, Amparo Almerich, qui també afig que “any rere any, els torrentins i torrentines demostren el seu compromís amb la nostra associació i amb les iniciatives benèfiques que impulsem. Per això continuem dient amb orgull: Torrent, que gran i que solidari eres”.

Les activitats organitzades per l’Associació Contra el Càncer de Torrent continuaran el pròxim 2 de juny amb el tradicional sopar benèfic, que tots els anys reuneix un gran nombre de persones de tota la societat torrentina.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.