Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta les activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
Torrent presenta les activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Torrent presenta les activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

novembre 27, 2023
L’Ajuntament i les entitats locals d’atenció a persones amb diversitat funcional organitzen, del 28 de novembre al 10 de desembre, una completa programació per a reivindicar els drets del col·lectiu i conscienciar a la societat sobre les seues necessitats

La capital de L’Horta Sud es prepara per a viure unes jornades carregades d’activitats en ocasió del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora el pròxim diumenge 3 de desembre. La programació organitzada per l’Ajuntament de Torrent i les entitats locals donarà inici demà, 28 de desembre, i es prolongarà fins al 10 de desembre, oferint trobades esportives, presentacions de llibres, tallers inclusius o campanyes de sensibilització, entre altres, destacant especialment la multitudinària marxa cívica del 4 de desembre.

“En aquesta setmana volem reivindicar els drets de les persones amb diversitat funcional i oferir-los un espai protagonista, on siguen elles les que alcen la veu per a demandar més i millors oportunitats.” afirma l’alcaldessa Amparo Folgado. Per part seua, el regidor de Benestar Social, Arturo García, subratlla que “des de l’Ajuntament continuarem cooperant amb les entitats locals que integren i atenen persones amb diversitat funcional per a fomentar el seu desenvolupament personal i poder atendre, així, les seues necessitats de la millor forma possible”.

La programació d’activitats es desglossa de la manera següent:
28 de novembre. 10:30h – Pavelló del Vedat – Trobada esportiva de Colpbol amb la participació del C.E.E. La encarnación, Centre Ocupacional Espurnes i Centre Ocupacional Habilitare ABD.

1 de desembre. 18:00h – Casa de la Cultura – Presentació del llibre “Desde tus ojos: la historia real de un padre descubriendo el autismo”.

4 de desembre. 10:30h – Marxa pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, concentració d’entitats en la plaça de la Unió Musical.
11:00h – Baixada per l’Avinguda al Vedat acompanyats de la batukada Tymbals Adisto.
11.30 – Arribada a la Torre i lectura del manifest elaborat per les entitats. Repartiment de xocolate.
11.45 – Actuacions de teatre de centres ocupacionals Espurna i ADISTO
16.00 – 18:00h – Campanya de sensibilització ASIDIT “Ponte en su lugar no en su sitio”, Avinguda al Vedat núm. 9 a 15.

5 de desembre – Tallers inclusius en el CEE L’Encarnació amb l’alumnat de l’IES La Marxadella.

10 de desembre. 11:30h – Gal·la ADISTO “El son de mi Tierra, Auditori de Torrent. Entrades disponibles en la seu de l’associació (C/La Marina, 1 baix).

Torrent presenta les activitats del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.