Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent commemora el Dia Internacional de les Persones Majors
Torrent commemora el Dia Internacional de les Persones Majors

Torrent commemora el Dia Internacional de les Persones Majors

setembre 26, 2023
A propòsit d’aquesta efemèride, el dilluns 2 d’octubre se celebrarà una jornada d’activitats per a posar en valor la importància del col·lectiu de persones majors en la nostra societat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, que es commemora el pròxim diumenge 1 d’octubre, la regidoria d’Atenció a les Persones Majors organitza al llarg del dilluns dia 2 un complet programa d’activitats orientades a “posar en valor la figura i la importància de les persones majors de Torrent, que tant han treballat per a construir la societat que coneixem hui dia i ensenyar-nos el camí a seguir com a persones”, segons explica responsable de la delegació, Arturo García.

La jornada donarà inici a les 10:00h amb una concentració a l’Avinguda al Vedat, a l’altura de la coneguda Font de les Granotes, des d’on eixirà la marxa cívica sota el lema ‘Som essencials’ fins a la plaça Bisbe Benlloch. I una vegada allí, tindrà lloc la lectura del tradicional manifest del Dia Internacional de les Persones Majors. Tot seguit, al voltant de les 12:00h, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘Els nostres majors’ en el Centre de Majors Verge de l’Olivar, obra del Club de Fotografia de Torrent, com a avantsala del nomenament dels defensors dels majors, que representaran al col·lectiu en diversos actes de rellevància local durant l’any. L’agrupació musical Els Majors de L’Horta Sud posarà fi als actes del dia amb un concert a les 18:30h en la seu de la Unió Musical de Torrrent.

Torrent commemora el Dia Internacional de les Persones Majors

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.