Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat a ritme de batucada

desembre 2, 2022

La marxa reivindicativa va concloure amb la lectura d’un manifest per part de les associacions per a reclamar millores i igualtat d’oportunitats en la societat

El dissabte 3 l’Auditori de Torrent acollirà una gala de’ADISTO centrada en la música rock

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Discapacitat, que se celebra demà dissabte 3 de desembre, l’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria d’Atenció i Solidaritat, ha celebrat
una concentració i una marxa amb les diverses associacions de la ciutat que integren i atenen persones amb diversitat funcional.

La jornada ha començat amb una concentració en la Plaça Unió Musical, des d’on els i les participants han marxat per l’Avinguda al Vedat a ritme de batucada. L’acte ha finalitzat en la Plaça Bisbe Benlloch amb la lectura d’un manifest per part dels membres d’associacions de Torrent.
Les associacions ADISTO, Fundació Espurna, el Centre Ocupacional ABD, el Centre Ocupacional Tomàs d’Osuna, Esquema, La Unió, AFEM i Asidip han participat en aquesta jornada i han reclamat avanços en la societat, un tracte més normalitzat i menys condescendent, així com millores en la inserció laboral de les persones amb diversitat funcional.

El dissabte 3 de desembre, per a concloure les activitats organitzades durant la Setmana de la Discapacitat, l’Auditori de Torrent acollirà una gala especial de l’associació ADISTO, que començarà a les 19 hores i estarà centrada en la música rock dels anys 60, 70 i 80.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.