Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent bat rècords de recaptació en la RunCáncer 2023 i aconsegueix els 13.865 euros
Torrent bat rècords de recaptació en la RunCáncer 2023 i aconsegueix els 13.865 euros

Torrent bat rècords de recaptació en la RunCáncer 2023 i aconsegueix els 13.865 euros

octubre 3, 2023
Aquesta xifra suposa un increment de quasi 4.000 euros respecte a l’anterior edició

La ciutat de Torrent va tornar a demostrar divendres passat el seu compromís amb el circuit solidari de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), batent tots els rècords de recaptació en la RunCáncer 2023 en aconseguir els 13.865 euros, quasi 4.000 euros més que en la passada edició i una xifra molt superior a qualsevol dels anys anteriors. Igualment, també s’ha incrementat notablement el muntant acumulat entre totes les proves del 2023 respecte al 2022, aconseguint els 202.408 euros, per a un total de més de 2.000.000 d’euros des que s’iniciara el circuit en 2015.

El regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut mostrar el seu agraïment a “totes les persones que van participar en la prova, mostrant, una vegada més, la cara més solidària de la ciutat”. L’edil també ha destacat que “esperem continuar fent història en la pròxima edició, ja que es traduiria en més recursos per a combatre aquesta malaltia”.

Així, en la categoria masculina absoluta el millor temps va ser per a José Antonio Teller, seguit de Javier Puchol i Sergio Simó; mentre que en la femenina la més ràpida a detenir el cronometre va ser Amparo Martínez, arribant a la meta a continuació Patrícia Cabedo i Mónica Pilco. En la categoria local masculina les tres millors marques van ser les mateixes que en la modalitat absoluta, anant a parar aquest honor en la categoria local femenina a Mariemy Azorín, Isabel Remohí i Marta Martínez.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.