Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Més d’un miler de persones celebren el Dia Internacional de la Infància i l’Adolescència a Torrent
Més d’un miler de persones celebren el Dia Internacional de la Infància i l’Adolescència a Torrent

Més d’un miler de persones celebren el Dia Internacional de la Infància i l’Adolescència a Torrent

novembre 20, 2023
La plaça de la Unió Musical va acollir ahir una jornada carregada d’activitats per a tota la família, en la qual van participar diferents associacions de la ciutat
Aquesta vesprada, a les 17:45h, tindrà lloc la lectura del manifest Por nuestros derechos en la plaça Bisbe Benlloch

La plaça de la Unió Musical va acollir ahir una gran jornada festiva en commemoració del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, que se celebra hui, 20 de novembre. Multitud de veïns es van acostar a la plaça per a gaudir d’un agradable matí en família i participar en les diferents activitats organitzades des de la regidoria d’Infància amb motiu d’aquesta data tan especial, en la qual es reivindica la importància de continuar treballant conjuntament en favor del benestar i el desenvolupament dels xiquets i adolescents més desfavorits.

El programa va incloure una variada oferta de tallers, actuacions, propostes lúdiques i estands informatius, entre altres, i va comptar amb la participació de les associacions ADISTO, Fundació Amigó, Creu Roja, la Fundació María Auxiliadora, Nova Vida, Col·lectiu Soterranya i el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent. Així mateix, també van ser presents el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, el Centre d’Informació Juvenil (CIJ), la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Gabinet Psicotècnic Municipal.

“Estem molt contents per com s’ha desenvolupat la jornada, ja que l’acolliment entre la ciutadania ha sigut molt positiva i hi ha hagut una gran participació. Els més xicotets s’han divertit, han après i no han parat de realitzar activitats diferents, i eixa és la major recompensa que podem tenir”, subratlla la regidor d’Infància, Mª Ángeles Lerma, qui també manifesta que “continuarem posant tota la nostra obstinació a proporcionar les millors condicions a les nostres famílies i xiquets i atendre les seues necessitats”.

Els actes del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència continuaran aquesta vesprada amb la lectura del manifest Por nuestros derechos, que tindrà lloc a les 17:45h en la plaça Bisbe Benlloch. D’aquesta aquesta manera, s’alçarà la veu darrere de reivindicar els drets fonamentals i inalienables de tots els xiquets, com el dret a la vida -sent aquest el primer i més elemental-, el dret a l’educació, a la protecció per al seu desenvolupament físic, mental i social, a l’alimentació habitatge i atenció metgesses adequades, o el dret al joc i gaudir del temps lliure

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.