Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Setmana de les Persones Majors de Torrent regresa amb una nova edició per a tots els gustos
La Setmana de les Persones Majors de Torrent regresa amb una nova edició per a tots els gustos

La Setmana de les Persones Majors de Torrent regresa amb una nova edició per a tots els gustos

abril 22, 2023
Del 24 al 28 de abril, el Centre de Majors Verge de l’Olivar acollirà una completa i variada programació d’activitats, que es complementaran amb una visita cultural al Museu d’Història de València
L’acte de clausura tindrà lloc en l’Àgora de Parc Central, on els i les asistentes podran disfrutar d’una paella i un espectacle musical

La Setmana de les Persones Majors de Torrent torna amb una nova edició carregada d’activitats lúdiques, culturals, festives i esportives, que es desenvoluparà des de dilluns que ve 24 d’abril fins al divendres 28 d’abril, en la seua major part, en les dependències del Centre de Majors Verge de l’Olivar, a excepció de l’acte de clausura programat en l’Àgora de Parc Central i una visita cultural al Museu d’Història de València.

“Després d’uns anys un poc difícils, en els quals no hem pogut organitzar aquesta setmana per la seguretat dels nostres majors, estem molt contents de tornar a celebrar aquesta edició amb total normalitat, ja que ens permet donar-li el protagonisme que mereixen a les persones majors de la nostra ciutat i reivindicar el seu paper en la nostra societat”, destaca el regidor d’Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo, qui també explica que “hem dissenyat la programació perquè
siga inclusiva, oferint activitats molt variades i per a tots els gustos, de manera que qualsevol persona puga participar”
.

La Setmana de les Persones Majors de Torrent regresa amb una nova edició per a tots els gustos

D’aquesta manera, dilluns que ve, a les 10.30, tindrà lloc l’acte d’inauguració de la Setmana de les Persones Majors de Torrent en el Centre de Majors Verge de l’Olivar, donant, així, el tret d’eixida a una setmana d’activitats que inclou exposicions de pintura i fotografia, tallers ocupacionals, exhibicions de tècniques orientals, classes de defensa personal, tallers de dansa, desfilades de moda o espectacles musicals, entre altres.

El programa de actividades és el següent:

DILLUNS 24 D’ABRIL

10.30 h – Inauguració de la Setmana de les Persones Majors de Torrent. Discursos d’Obertura (Centre de Majors Verge de l’Olivar)
Presentació de l’exposició d’Art i Creativitat (Centre de Majors Verge de l’Olivar) Inclou exposicions de:

  • Pintura i Fotografia
  • Tallers Ocupacionals
  • Taller de Reciclatge
  • Tallers de Casa de la Dona: Punt de ganxo
  • Exhibició Grup de Técnicas Orientales per a qui vullga apuntar-se

11.00 h – Exposició d’Art i Creativitat (Centre de Majors Verge de l’Olivar)
Inclou exposicions de: Fotografia i Dibuix, Tallers de Manualitats dels Centres Municipals de Torrent, exposició del Taller de Reciclatge Tèxtil, Taller de punt de ganxo del grup de Casa de la Dona, exposició de Tallers de fusta a càrrec José Poveda i exposició d’escultura a càrrec de Víctor López.
11.30 h – Exhibició tècniques orientals a l’aire lliure (Centre de Majors Verge de l’Olivar)
17.00 h – Taller de danses africanes Musol (Pati del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIMARTS 25 ABRIL
10.00 h – Visita cultural al Museu de Història de Valéncia (Programa Oci Educatiu). Exposició Interactiva de Gremis i Oficis de la València Medieval. Eixida a les 10.00h desde la plaza Corts Valencianes (Necessària inscripció prèvia, places limitades)

17.30 h – Taller intergeneracional de Tik Tok en colaboració amb el CIJ
de Torrent (Sala Polivalent del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

MIÉRCOLES 26 ABRIL
11.00 h – Clase teòric-pràctica de defensa personal i mesures d’autoprotecció impartida per Gonzalo Carratalá. (Centre de Majors Verge de l’Olivar)
17.00 h – Espectacle de playbacks a càrrec del grup de teatro Verge de l’Olivar. Entrega de premis de petanca i berenar. (Pati del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIJOUS 27 ABRIL
17.00 h – Desfilada de moda ‘Loli Peluquería’. A continuació berenar. (Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIVENDRES 28 ABRIL
14.00 h – Acte de clausura amb dinar (paellas) i espectacle cómic musical amb Jsaxo SHOWMAN & MÚSIC. Necessari ticket, que es pot arreplegar mitjançant les Juntes Municipals de Centres de Persones
Majors. (Àgora de Parc Central)

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.