Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’obertura del nou centre social del carrer Germanies entra en la recta final
L’obertura del nou centre social del carrer Germanies entra en la recta final
,

L’obertura del nou centre social del carrer Germanies entra en la recta final

novembre 27, 2023
Les instal·lacions, amb una superfície de 339’3 m², compten amb vuit despatxos, una sala d’espera amb ludoteca, lavabos adaptats i un xicotet jardí interior
En les pròximes setmanes es completarà l’equipament del centre, de manera que els usuaris puguen fer ús del mateix el més prompte possible

El nou centre social del carrer Germanies, 82, es prepara per a obrir les seues portes, després que la setmana passada conclogueren les tasques d’adequació dels baixos de l’antiga Tresoreria de la Seguretat Social, l’execució de les quals ha sigut cofinançada dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). Amb motiu de la pròxima obertura d’aquestes instal·lacions, l’Ajuntament va organitzar dissabte passat una jornada per a tots els públics en la plaça de la Unió Musical, on la ciutadania va poder conèixer tots els detalls d’aquest i altres projectes compresos en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI), a més de gaudir del xou infantil de la Colla de Drilo.

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, va visitar divendres passat les instal·lacions, acompanyada dels tècnics municipals, per a examinar de primera mà l’estat de les mateixes i continuar planificant la seua posada en funcionament. “Ens vam comprometre amb la ciutadania a finalitzar les obres d’aquest nou centre social abans que finalitzarà l’any, i hem complit”, subratlla Folgado. L’alcaldessa de Torrent també remarca que “aquest centre ens permetrà oferir als usuaris dels serveis socials una ubicació més cèntrica i unes instal·lacions capdavanteres, tal com mereixen els veïns de la nostra ciutat”.

Les instal·lacions, amb una superfície útil de 339,3m2, compten amb vuit despatxos, una sala d’espera amb ludoteca, lavabos adaptats i fins a un xicotet jardí interior de 19,7 m². En les pròximes setmanes es completarà l’equipament d’aquestes, de manera que els usuaris puguen fer ús del local com més prompte millor. Aquest centre se suma al Centre Social Poble Nou situat al carrer Santo Domingo, al Centre Social Xenillet del carrer Albades, al de La Marina situat en Hernández Malillos i al Centre Social Zona Centre situat al carrer Verge de l’Olivar.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.