Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’alcaldessa de Torrent decreta tres dies de dol a la ciutat
L’alcaldessa de Torrent decreta tres dies de dol a la ciutat

L’alcaldessa de Torrent decreta tres dies de dol a la ciutat

febrer 23, 2024

Al llarg del dia, Junta Local Fallera informarà de les dates dels actes suspesos este cap de setmana

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha emés un Ban este matí, a conseqüència dels greus esdeveniments ocorreguts en el dia d’ahir, 22 de febrer, en el barri de Campanar de la Ciutat de València i la declaració de dol oficial anunciada pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón per a tota la Comunitat Valenciana.

Amb motiu de la terrible tragèdia que ha suposat el greu incendi, l’alcaldia de Torrent ha declarat tres dies de dol oficial a la ciutat i, en conseqüència, s’ha suspés tota activitat pública programada per a estos tres dies. A més, s’ha ordenat que les banderes onegen a mitja asta en tots els edificis públics municipals durant estos tres dies i s’ha convocat a la ciutadania per a un minut de silenci que ha tingut lloc a les 12 hores. del migdia, amb presència de la corporació municipal i nombrosos ciutadans.

Des de l’Ajuntament de Torrent, també s’ha traslladat el condol a les famílies de les víctimes, i el suport a totes les persones afectades per este devastador incendi. Així mateix, s’ha traslladat la solidaritat de Torrent amb la ciutat de València i el seu suport a la seua alcaldessa, María José Català.

Torrent també ha mostrat el seu reconeixement a la magnífica tasca realitzada pels equips d’emergència i cossos i forces de seguretat en l’extinció del greu incendi.
A conseqüència del dol oficial en la Comunitat Valenciana, que ha publicat el President Carlos Mazón en el DOGV i el Bàndol municipal de l’Alcaldessa de Torrent, queden suspesos tots els actes públics en la capital de l’Horta Sud.

Junta Local Fallera informarà al llarg del dia de hui de les dates previstes per als actes suspesos este cap de setmana, principalment, la Crida que tenia lloc este dissabte i la Cavalcada Infantil, que s’anava a celebrar el diumenge. Quant a l’activitat esportiva, la Federació Valenciana de Futbol també ha suspés tots els partits que s’havien de disputar este cap de setmana en la Comunitat Valenciana en totes les categories territorials, tant de futbol i futbol sala base, com de futbol i futbol sala amateur.

Torrent tornarà a celebrar demà, dissabte 24 de febrer un nou minut de silenci a les 12 hores a les portes del Consistori. Per tant, es tornarà a convocar a la ciutadania a mostrar el seu respecte pels morts i ferits en el greu incendi d’ahir en el barri de Campanar (València).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.