Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent s’acomiada de la Fase 0 amb una programació musical online en directe amb grans artistes locals

maig 7, 2020

Durant el cap de setmana, l’agenda online comptarà amb un programa especial de concerts de Juando Pérez, Raúl Ogalla, Pascual Andreu i Saray García

Des que s’iniciara l’Estat d’Alarma i la població es va haver de quedar en les seues llars, l’Ajuntament de Torrent va llançar una programació online diària a través de la seua pàgina de Facebook, en horari d’11 h i 18 h. La iniciativa, que ha sigut molt ben acollida per part del públic, ha comptat amb entreteniments per a tots els públics, edats i gustos. Així, els torrentins i torrentines s’han mantingut en forma practicant sessions esportives impartides per monitors de la Fundació Esportiva Municipal; o han gaudint d’activitats culturals com a teatre, clubs de lectura (infantil i adult), teatre, contacontes, concerts; o han seguit els tallers de cant, de punt de ganxo o de pintura.

Amb l’arribada de la Fase 1, està programació que s’ha estat realitzant fins ara, es tancarà aquest cap de setmana amb magnificència amb concerts en directe d’artistes locals, a més de les activitats esportives del dissabte i diumenge a les 11 h. El tret d’eixida el donarà Juanjo Pérez amb un concert el dissabte a les 18 h, en el qual el cantant presentarà la cançó que ha compost especialment per a aquests dies i que porta com a títol Quan podré veure’t dormir, dedicada a tot el personal sanitari que tant està treballant i ajudant a totes les persones.

El diumenge arribarà el torn de gaudir de les meravelloses veus de Pascual Andreu i Saray García que, com sempre, deixaran als amants de la música clàssica i la lírica amb la boca oberta. A les 18 h. Seguidament, Raúl Ogalla, omplirà a partir de les 19 h les llars de tots els torrentins i torrentines de la seua música i la seua simpatia.

I per a tancar la programació d’aquesta Fase 0, el grup de teatre Cucurucú posarà el punt final a les 20 h amb l’obra “La bella florista”, inspirada i basada en el musical My Fair Lady.

Festivitat de la Verge dels Desemparats

Com cada segon diumenge de maig, Torrent celebrarà la festivitat de la Verge dels Desemparats, encara que enguany d’una manera totalment diferent, però amb la manyaga fervor i amor a la patrona de tots els valencians i valencianes. Per aquest motiu, el diumenge a les 11.30 h es retransmetrà la Missa Major en honor a la “Geperudeta” des del canal de Youtube de l’Església. Així mateix, la Junta de la confraria ha preparat un vídeo molt especial, que serà emès a les 13 h en la pàgina de Facebook del Ajuntament de Torrent.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.