Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Azucena Guimerà serà nomenada públicament Reina de l’Encontre 2020
Azucena Guimerà serà nomenada públicament Reina de l’Encontre 2020

Azucena Guimerà serà nomenada públicament Reina de l’Encontre 2020

gener 16, 2020

La 15a Mitja Marató Ciutat de Torrent tindrà lloc aquest diumenge en Parc Central i comptarà amb l’atleta d’elit Martín Fiz

La tradició i la festivitat són els elements protagonistes del cap de setmana a Torrent. L’ Auditori es vestirà de gala per a celebrar l’acte de nomenament públic de la Reina de l’ Encontre i Ángel de Resurrecció de 2019, Maria Silla Mora, que veurà així complit el somni de representar a la Virreina Germana de Foix durant la Trobada Gloriosa. Maria, acompanyada de les seues cambreres, Teresa Martí i Inés Palop, del Germà Major Suprem, José María Palop Medina, i dels Germans Majors de cada germantat. Arribarà a l’ Auditori el dissabte a les a les 19.30 h, moment en el qual es realitzarà la recepció per a, seguidament, realitzar l’acte de nomenament, que donarà principi a les 20 h i que comptarà amb la participació dels membres de la Junta Central de Germanors de Torrent. Posteriorment es realitzarà el tradicional sopar en Honor a la Reina de l’Encontre.

Educació i esport
Monte-Sión acollirà el divendres a les 11h una recepció Erasmus i el dissabte al matí s’inaugurarà la Jornada d’Educació Matemàtica per a Infantil i Primària a la Casa de la Cultura.
En l’àmbit esportiu, el dissabte al matí se celebrarà la trobada comarcal d’atletisme que reunirà esportistes de Torrent i d’altres en Parc Central, des de les 9 fins a les 13 h del migdia.
Les mateixes pistes de la ciutat esportiva de Parc Central es converteixen en l’escenari de la 15a Mitjana Marató Ciutat de Torrent aquest diumenge. La competició començarà a les 10 h i comptarà amb la participació de Martín Fiz, corredor d’elit que va marcar un abans i un després en la marató espanyola. Igualment, durant el matí tindrà lloc una jornada de portes obertes en les instal·lacions de Parc Central per a tots els participants i els seus acompanyants.
Activitats infantils
Com cada cap de setmana, les activitats mediambientals per als més xicotets i xicotetes de la casa no falten en el calendari. L’oferta de tallers per als més ve, com és habitual, del Centre Ambiental El Vedat i l’ Hort de Trénor. D’una banda, el Centre Ambiental ha preparat el contacontes titulat “El  Picapins” en el qual podran aprendre el paper primordial dels arbres a l’hora de conservar la biodiversitat; i en l’ Hort de Trénor es parlarà sobre els peixos en perill i les accions que podem realitzar les persones per a contribuir a la seua conservació. Finalment cada participant realitzarà un penjoll de ‘fartet’ amb fang que podrà emportar-se a casa.
Associacions locals
L’Associació Castella-la Manxa ha preparat una matinal de farinetes manxegues per a celebrar les festivitats de sant Antoni Abat. La festa donarà principi a les 10.45 en el seu local per a acabar a les 21 h amb un sopar d’embotits.
Medi ambient i Solidaritat
Les comissions falleres Nicolau Andreu i Adjacents i Cronista Beguer i Esteve en col·laboració amb Coŀlectiu Soterranya i l’Ajuntament de Torrent participaran el diumenge en una jornada de reforestació de la Serra Perenxisa, una activitat que s’emmarca dins del projecte “Conscienciacció” a la qual estan convidats tots els fallers i falleres de Torrent.
Per a finalitzar el cap de setmana, el diumenge a la vesprada es realitzarà a l’Auditori una obra de teatre a càrrec de Cucurucú Teatre a benefici de SOS Peludetes.

 

Azucena Guimerà serà nomenada públicament Reina de l’Encontre 2020

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.