Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Els radiaficionats es citen aquest cap de setmana a Torrent en el XV Compra-Ràdio
Els radiaficionats es citen aquest cap de setmana a Torrent en el XV Compra-Ràdio

Els radiaficionats es citen aquest cap de setmana a Torrent en el XV Compra-Ràdio

novembre 7, 2019
La Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel *Ferraro” arranca aquest dissabte a l’ Auditori
El CC. Les Amèriques es converteix aquest cap de setmana en un important punt de trobada acollint el  XV Compra-Ràdio, organitzat per la Unió de Radioaficionats (URE Torrent). Des de les 9.30 h fins a les 14 h, el públic podrà gaudir d’aquesta cita de radioaficionats que és la més important de la Comunitat Valenciana.  Durant tot el matí es podrà trobar en els diferents estands tot tipus d’equips, antenes, manipuladors, acobladors, fonts d’alimentació, micròfons, taules d’àudio i molts mes components relacionats amb el món de la radioafició.
Eleccions 10-N
Aquest cap de setmana, la ciutadania té una cita amb les urnes amb les Eleccions Generals 10-N. Al llarg de tot el diumenge, els torrentins i torrentines votaran en els seus respectius col·legis electorals. Per aquest motiu,  Protecció Civil de Torrent posa a la disposició de les persones amb mobilitat reduïda o malaltes, un servei de trasllat als seus respectius col·legis, que pot sol·licitar-se abans de la jornada electoral, comunicant les dades requerides a proteccivil@torrent.es; o bé durant la jornada electoral, de 9.00 a 19.00 hores, trucant al telèfon de l’Ajuntament de Torrent (961 111 111) o a la pròpia Protecció Civil (961 111 896).
Durant el diumenge no es realitzaran les tradicionals visites a la Torre que, com és habitual, s’ofereixen tots els caps de setmana.
Esport
En l’àmbit esportiu, les xiques de l’ Hispanic participen aquest divendres en l’acte Soc Valenta de Futsal, que tindrà lloc en la plaça de Bous de València. La cita, que donarà començament a les 17.30 h, presentarà a les 12 ambaixadores Valenta (9 de futfem i 3 de futsal femení) que representaran el futbol valencià pel món. Al mateix temps, es retrà homenatge a les pioneres d’aquest esport femení en la Comunitat Valenciana. L’acte comptarà, a més, amb actuacions musicals i moltes sorpreses per a les jugadores i les seues famílies.
Activitats infantils
Els més xicotets i xicotetes de la casa s’endinsaran en el món dels minerals amb la programació que ha preparat el Centre Ambiental El Vedat. El dissabte i diumenge al matí, des de les 11 h, els xiquets i xiquetes coneixeran les peculiaritats i propietats dels minerals i  com es combinen, també experimentaran amb ells per a veure algunes de les seues reaccions.
Espectacles teatrals
La XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro”, organitzada per Coturno Teatre, dona el tret d’eixida aquest dissabte a les 19 h a l’ Auditori. De la mà de Teatre en Construcció arriba “Huanita”, un muntatge entre la comèdia de l’art, el teatre de l’absurd i el drama, que planteja una profunda reflexió sobre la família, la culpa, l’educació dels fills i el descobriment personal.
Els radiaficionats es citen aquest cap de setmana a Torrent en el XV Compra-Ràdio

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.