Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Agenda d’activitats del 28 de setembre a l’1 d’octubre
Agenda d’activitats del 28 de setembre a l’1 d’octubre

Agenda d’activitats del 28 de setembre a l’1 d’octubre

setembre 28, 2023
Coneixes totes les propostes que t’ofereix Torrent per a aquest cap de setmana? Et convidem a descobrir tot el que pots trobar a la ciutat

DIJOUS

El cicle de conferències ‘Converses sobre la nostra història’ torna amb una nova sessió a càrrec de Salvador Císcar, que tractarà sobre la ‘Història de la pirotècnia a Torrent’. A les 19.30 hores en la sala d’actes de l’Ajuntament.

Iván Arguedas i el contacontes infantil ‘Cuentiritando’ t’esperen a les 18:00h a la biblioteca de la Casa de la Cultura.

DIVENDRES

La sala d’actes de l’Ajuntament acull el musical ‘Grease‘ en benefici d’ADISTO, que serà interpretat pel grup No Me Cuentes Historias. El preu de l’entrada és de 5 euros i es poden retirar en el local de l’associació.

El Club de Lectura celebra una sessió molt especial a la Casa de la Dona, 17.30 a 20:00h, la qual estarà dedicada a la pel·lícula ‘El río que nos lleva’, basada en la famosa novel·la de José Luís Sampedro.

Amb motiu del Dia de la Policia Local, a les 18.30 se celebrarà una activitat per a commemorar l’efemèride enfront de la comissària (C. Policia Local, 0).

L’exposició del vestit de la Musa de la Música obrirà les seues portes partir de les 17:30h en el local de la Unió Musical de Torrent.

DISSABTE

La VI edició del Campionat de Dominó de Torrent arriba a l’Àgora de Parc Central. La quota d’inscripció és de 25€ per jugador, i es repartiran fins a 1.700€ en premis.

La solidaritat i l’esport tornaran a córrer junts en la RunCáncer de Torrent 2023. La carrera de 5K començarà a les 19.00 h, i seguidament es donarà l’eixida a la marxa no competitiva 4K. Hui és l’últim dia per a realitzar la inscripció a través de l’enllaç: https://runcancer.com/calendario-2023

El XI Concurs de Curtmetratges Fallers torna a la sala d’actes de l’Ajuntament amb una nova edició carregada de projeccions a partir de les 18:30h.

DIUMENGE

L’associació Help Morquio organitza la 2a concentració benèfica Motorfest a les 9:30h en l’Àgora de Parc Central. L’entrada és de 7 euros.

La UMT celebra la presentació i exaltació de María González Benavent com a nova Musa de la Música. L’acte tindrà lloc en l’Auditori de Torrent a partir de les 12h

La sala d’actes de l’Ajuntament acull el X Concurs de Curtmetratges Fallers en modalitat Infantil a les 18:30h .

Agenda d’activitats del 28 de setembre a l’1 d’octubre

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.