Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es prepara per al ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’
Torrent es prepara per al ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’
,

Torrent es prepara per al ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’

gener 11, 2024

Tindrà lloc el diumenge 4 de febrer en l’Àgora de Parc Central amb la participació d’exemplars inscrits en el L.O.E o en el R.R.C. de la R.S.C.E.
Les inscripcions es realitzaran de manera en línia a través de la plataforma www.lanca.es, abans del pròxim 29 de gener.


L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Atenció Animal, en col·laboració amb la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines, es prepara per a acollir l’I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent. Tindrà lloc el diumenge 4 de febrer en l’Àgora del Parc Central de la localitat. Un esdeveniment únic a la ciutat, que té com a objectiu el reconeixement de les diferents races canines, destacant la bellesa, elegància i qualitats dels nostres fidels amics de quatre potes.


El Concurs Nacional Caní es durà a terme amb la participació d’exemplars inscrits en el L.O.E. (Llibre d’Orígens Español), únic llibre genealògic caní reconegut per la Federació Cinológica Internacional (F.C.I.), o en el R.R.C. de la R.S.C.E. Les inscripcions es realitzaran de manera en línia a través de la plataforma www.lanca.es, sent el termini límit el pròxim 29 de gener.


L’obertura de l’esdeveniment serà a les 9.00 hores, i els judicis donaran principi a les 10.00 hores en diferents rings habilitats per a l’ocasió. El certamen comptarà amb Igor Berasarte Muñoz i Lucas Pastor Bayo com a jutges nacionals, especialment convidats, que avaluaran als participants. La classificació es durà a terme per raça, edat i sexe. Un exemplar per raça avançarà fins a les finals de grup, compostes per un total d’11 categories, agrupades segons l’habilitat del gos.


La següent fase serà el Best In Xou, on els jutges triaran al millor exemplar de cada categoria (Babys, Cadells, Joves, Adults i Veterans). Posteriorment, es durà a terme la selecció del Millor Exemplar del Concurs en les classes Baby, Cadells, Joves, Adults, Veterans, Parelles, Lot de Cria i Races Espanyoles, atorgant-los a tots un merescut reconeixement.


L’esdeveniment també inclou registres inicials de raça per a exemplars majors de 12 mesos no inscrits en cap llibre d’orígens, amb prèvia inscripció per a R.R.C. A més, amb l’objectiu d’acostar i fomentar les races canines entre el públic, es presentaran premis com el Best In Xou al millor presentador infantil i juvenil, brindant als més xicotets l’oportunitat de gaudir exhibint els seus exemplars en el ring d’Honor. Així mateix, s’atorgarà un Best In Xou al millor exemplar de la localitat, permetent a tots els residents participar amb els seus fidels amics.


Tots els gossos de Torrent tindran la seua oportunitat en un concurs d’àmbit local


Emmarcat en esta jornada, es realitzarà un concurs d’àmbit local destinat a tots els gossos de Torrent que desitgen participar on es premiaran altres característiques com ara la relació entre gos i amo, la presència, les habilitats o fins a la manera de passejar de l’animal. La inscripció d’estos exemplars es realitzarà de 10.00 a 12.00 hores.


Els agents canins del cos de la Policia Local, en col·laboració amb unitats canines d’altres localitats, també tindran el seu moment en este certamen, oferint una demostració i simulació del seu treball.
S’espera que l’I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent finalitze al voltant de les 15.00 hores del diumenge, posant a la disposició dels assistents un servici de bar durant l’esdeveniment.
Des de la Regidoria d’Atenció Animal i la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines s’anima a tots els amants dels gossos i al públic en general a gaudir d’una jornada única en el qual els nostres millors amics són els protagonistes.

Torrent es prepara per al ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.