Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Agenda de actividades en Torrent. 31 de octubre y 1 de noviembre
Agenda de actividades en Torrent. 31 de octubre y 1 de noviembre

Agenda de actividades en Torrent. 31 de octubre y 1 de noviembre

octubre 30, 2023
Agenda de actividades en Torrent. 31 de octubre y 1 de noviembre

Esta setmana també celebrem una data especial, l’1 de novembre, dia de Tots els Sants, quan recordem als sers estimats que ja no estan. La nostra ciutat també celebrará Halloween amb una sèrie d’activitats. T’ho expliquem tot a continuació:

DIMARTS 31 D’OCTUBRE

  • A les 19h, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torrent organitza la primera edició de ‘Rutes del Temps’, una passeig teatralitzat per llocs històrics del municipi. El primer d’estos itineraris serà una ‘Ruta de la por’ i estarà conduïda per l’investigador torrentí Bor Císcar. INSCRIPCIONS TANCADES.

  • De 17 a 20.30 hores, en la parròquia Sant Josep (C/ Tirant lo Blanc, 12), podràs col·laborar amb una bona causa fent la teua donació de sang per a salvar vides.
  • Celebra Halloween en Parc Central amb la festa que han preparat els veïns i comerciants del barri. De 17.30 a 20 hores posa’t la teua disfressa més terrorífica per a visitar comerços, portar-te molts dolços. Recorda arreplegar el teu plànol en qualsevol comerç i visita totes les botigues per participar en el sorteig de grans premis.
  • L’AVV El Vedat organitza en la C/ Font de Sant Lluís la seua festa d’Halloween amb recorregut ‘Truco o trato’, passatge del terror, concurs de disfresses i més activitats. OBLIGATORI reservar en: asociacion@elvedat.org.
  • Els veïns de la urbanització de Calicanto també celebraran el seu particular Halloween de 20 a 22 hores. El punt de trobada per al recorregut pel barri serà a les 19.30 h en el poliesportiu del carrer La Lluna.


DIMECRES 1 DE NOVEMBRE

  • A les 17:30h en el Cementeri Parroquial de Torrent, s’ofereix el tradicional homenatge als difunts amb un cant d’estil i folklore valencià de la mà del ‘Grup d’Albades Els Llauradors de Torrent del Cercle Catòlic’ organitzat per l’Associació de Veïns del carrer Toledo.
  • A les 18 hores, es traslladaran al Museu de la Setmana Santa, on es continuarà amb l’homenatge i s’oferirà una ‘xocolatà’ en acabar l’acte.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.