Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona impulsa la inserció laboral de les dones amb el programa ACREDITA’T

23/04/2024

Durant el mes de maig se celebrarà una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències.

La Casa de la Dona continua el seu compromís amb l’apoderament i l’autonomia de les dones, secundant ara la seua inserció laboral i millora de l’ocupabilitat a través del programa ACREDITA de la Conselleria d’Educació i Ocupació.

Este programa oferix una oportunitat única per a obtindre un certificat de professionalitat (nivell I-II-III) o l’homologació de mòduls de formació professional (bàsica, mitjana i superior) sense necessitat de realitzar proves d’accés. L’acreditació s’obté mitjançant la convalidació de les capacitats adquirides i demostrades a través de l’experiència laboral i la formació no formal.

Professionalització de tasques clau
ACREDITA promou, entre altres, la professionalització de tasques com les tasques domèstiques i la cura de persones dependents, així com funcions administratives. D’esta manera, les dones que exercixen estes labors podran obtindre un títol oficial que els òbriga noves oportunitats laborals i millore el seu reconeixement professional.

Xarrada informativa i jornada de tutorització
Per a donar a conéixer el programa en profunditat, la Casa de la Dona va organitzar dijous passat 18 d’abril una xarrada general informativa a la qual van assistir agents socials i ciutadania interessada.
Esta acció es complementarà durant el mes de maig amb una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències.

La regidora d’igualtat, Amparo Chust ha afirmat que “des de la Casa de la Dona animem a totes les dones que desitgen millorar la seua situació laboral a informar-se sobre el programa ACREDITA’T i aprofitar esta oportunitat per a obtindre un reconeixement oficial a les seues capacitats i experiència”.
Per a més informació es pot contactar amb la Casa de la Dona o iniciar el procés d’acreditació a través de la pàgina web de la conselleria corresponent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.