Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent es posa en marxa
La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent es posa en marxa

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent es posa en marxa

febrer 10, 2023

El programa ajuda persones aturades a impulsar la cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals


La nova Llançadora Connecta Ocupació de Torrent ha començat aquesta setmana l’activitat, amb l’objectiu d’ajudar persones en situació de desocupació a impulsar la cerca de treball a través de noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals adaptades al nou mercat laboral marcat per la transformació digital de tots els sectors professionals. La iniciativa, que és totalment debades i en la qual col·labora l’Ajuntament de Torrent a través d’IDEA’T, està impulsada per la Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefònica, i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES).


Així, la Llançadora Connecta Ocupació estarà en funcionament fins al pròxim mes de juliol en format totalment en línia, i oferirà a les persones participants dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de cerca d’ocupació i enfocar el seu objectiu professional; nous programes per a actualitzar el currículum; assajos d’entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforç de les competències transversals i habilitats digitals; o coneixements sobre telèfon intel·ligent i les xarxes socials per a la cerca d’ocupació en línia, mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses per a impulsar la inserció laboral.


“Estem treballant amb dones i hòmens amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb diferents nivells formatius i trajectòries en diferents sectors com hostalería, restauració, turisme, indústria, serveis o comerç, entre altres. Els ajudem a definir i centrar el seu objectiu, conéixer recursos, eines i portals d’ocupació, potenciar les habilitats digitals i millorar el contacte amb les empreses, de manera que augmenten les seues oportunitats en el mercat laboral”, comenta la gestora del projecte en els pròxims mesos, Patricia Torrado.



Inscripció
Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana d’inserció laboral del 60%, s’hi poden inscriure en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial, en dependències d’Idea´t (carrer de València, 42) de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent es posa en marxa

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.