Des del 21 de febrer, milers de xiquets i xiquetes, joves i adults han participat en esta edició que ha tractat temes com la igualtat o l’eliminació del masclisme
La XXII Mostra de Teatre Escolar ha baixat el teló després d’una programació on han participat quinze grups formats per milers de xiquets i xiquetes, adolescents, joves o adults, i en la qual, han intervingut centres públics, concertats, d’educació especial i grups que treballen el teatre en temps extraescolar. El teatre Llar Antonià va ser l’escenari triat per a acomiadar esta edició, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i amb la col·laboració de Curucucú Teatre. El tema principal que s’ha tractat enguany ha sigut el simbolisme d’uns personatges shakesperians, clàssics i eterns que han debatut sobre l’amor, la tragèdia, la mort o el goig. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, va estar present en l’acte i va subratllar que “en esta edició hem tractat valors com la igualtat o el masclisme, al mateix temps que hem tornat als orígens de la mostra, ja que hem celebrat les sessions a l’Aula de Cultura CAM, com es feia inicialment”.
El programa va començar el 21 de febrer i han participat grups de teatre, tant torrentins com de localitats veïnes. Estos són: Grup Teatre Total, Escola Gavina de Picanya; Grup Carasseta, col·legi Miguel Hernández de Torrent,; Grup Compañeros, Col·legi Pléyade del Vedat; Grup Teatrhelios, col·legi Helios de l’Eliana; Grup Els Cometes, CEIP el Grau de València; Grup l’Alegria de Villena, IES Isabel de Villena de València; Grup Alfa Centauri, Escola de Teatre de Cucurucú Torrent; Grup Drama Teens, Club d’Idiomes Torrent; Grup Giocoso, col·legi Ausiàs March de Paterna; Grup Leneas, CEIP Sant Joan Baptista de Torrent; Grup Patracolà, Col·lectiu Adisto de Torrent; Grups Los del Clara, IES Clara Campoamor d’Alaquàs; y Grup Casiopea, CEIP Lope de Vega de Torrent.