Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Reis Mags d’Orient omplin d’il·lusió la ciutat
El Reis Mags d’Orient omplin d’il·lusió la ciutat
,

El Reis Mags d’Orient omplin d’il·lusió la ciutat

gener 9, 2017

L’espectacle acrobàtic i aeri que ha precedit l’entrega de la clau de la ciutat a ses majestats ha sorprés tots els assistents

Els més menuts han pogut recollir una gran quantitat de caramels amb la mesureta de Godofred

Ses Majestats d’Orient arribaren la vesprada de dijous a la ciutat de Torrent, la cita anual més esperada pels xiquets i xiquetes de la localitat. Milers de veïns i veïnes han acudit a este encontre tan especial on la màgia i l’emoció dels mes menuts han sigut les protagonistes.

El pregoner reial ha encetat la cavalcada anunciant l’arribada de la comitiva acompanyat de tabal i dolçaina, i repartint milers de “mesures” amb la figura de Godofred per a facilitar a grans i menuts la recollida al vol de les llepolies llançades. Enguany s’han repartit més de 600.000 caramels i 10.000 borses de snacks, aptes per a celíacs, quantitat que suposa un 25% més del que es tirava fins ara. A més, la cavalcada ha lluït com mai, l’Ajuntament de Torrent ha doblat la decoració de llums de Nadal i ha engalanat els comerços de la ciutat.

La il·lusió i la fantasia es respirava per tota l’Avinguda, des del començament fins el final de la cavalcada. Tot açò ha estat possible gràcies a tots aquells que han acompanyat els Reis d’Orient en este recorregut per la nostra ciutat.
Els representants del teixit associatiu i de les festes i tradicions de la localitat han desfilat durant tot l’itinerari i també hi ha hagut la presència de diversos ballets de dansa professional que han amenitzat el trajecte.

El Reis Mags d’Orient omplin d’il·lusió la ciutat

La banda del Cercle Catòlic ha entonat nadales ambientant l’inici de la cavalcada, juntament amb la participació extraordinària de les clavariesses de la Purísima, que han format diferents grups artístics dins el boato reial. El rei Melcior ha estat acompanyat per la representació del col·lectiu faller de Torrent: les Falleres Majors, Carmen Sirvent i Paula Giménez, junt a les corts d’honor i amb la participació del grup infantil de la Falla Ángel del Alcàsser, guanyador del concurs de playback faller d’enguany amb una peça musical molt adient ambientada en Nadal.

El rei Gaspar ha entrat a la ciutat acompanyat pel capità moro, José Serer i l’alferes cristià, Raúl Mil i precedint la comitiva del Rei Baltasar. Grans boles unflables de llum han decorat la carrossa d’acompanyament de Gaspar on ha desfilat la Reina Andalusa Infantil, la Dama Andalusa Major, les Dames de la Musa de la Música, les representants del Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent, la fallera major d’Adisto Carla Fulgado, i la Dulcinea de l’associació Castella la Manxa de Torrent, Sonia Hernández.

Per últim, la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, la Musa de la música, Gema Guillamón i la Reina Andalusa, Sheila Vilanova, han acompanyat al rei Baltasar. La Unió Musical de Torrent han sigut els encarregats de tancar la cavalcada, donant pas en Ramón i Cajal a l’espectacle d’acrobàcia que ha deixat bocabadat al públic. Per sorpresa, mentre el públic esperava l’aparició a l’escenari del Reis, un grup d’acròbates s’ha enlairat usant teles i aparells d’equilibri sobre una estructura a 10 metres d’alçaria posant en escena un espectacle aeri damunt mateix dels milers d’espectadors. Llum i pirotècnia han donat pas a una nevada artificial acompanyada de confeti que ha aprofitat com a colofó perquè aparegueren de manera màgica els Reis a l’escenari.

A continuació, l’alcalde Jesús Ros ha fet entrega de la clau que ha permès que, Melcior, Gaspar i Baltasar amb l’ajuda dels seus patges reials, accediren a les cases dels veïns del municipi per entregar els regals. Tots aquells xiquets i xiquetes que ho han desitjat han pujat a l’escenari per saludar i fotografiar-se amb ses majestats d’Orient. Es tancava així una cavalcada màgica que ha destacat per l’amplària de la nova ubicació de l’espectacle final permetent a un major nombre d’assistents estar més aprop del decorat reial. La més austera de les cavalcades, però no per això menys lluidora. La delegació de Festes ha invertit un total de 31.500 euros en esta celebració, reduint el pressupost de la Cavalcada en un 30%, però destinant majors recursos a les llepolies llançades i oferint un espectacle musical que ha sorprès al públic.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.