Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La  brigada forestal prossegueix amb les labors de prevenció d’incendis en El Vedat
La  brigada forestal prossegueix amb les labors de prevenció d’incendis en El Vedat

La brigada forestal prossegueix amb les labors de prevenció d’incendis en El Vedat

agost 11, 2022
Aquests equips també treballen en l’adequació de zones boscoses i l’eliminació d’espècies invasores 

Torrent, 11/08/2022. La brigada forestal de l’Ajuntament de Torrent prossegueix durant l’estiu amb els treballs de manteniment de les zones boscoses del Vedat. Aquestes tasques, que es realitzen tot l’any, estan orientades a la prevenció d’incendis, atenent criteris tècnics i a la conservació i adequació de les àrees forestals. Amb l’objectiu d’evitar el risc d’incendis en el període estival, les intervencions dels equips es realitzen amb maquinària elèctrica.

Les labors realitzades per la brigada per a reduir el risc d’incendi inclouen la poda de la formació de matoll, el desbrossament i la tala de determinades seccions de l’arbratge seguint les instruccions tècniques, tant en vies com en el perímetre de parcel·les privades. Amb la mateixa fi, es procedeix a la neteja de parcel·les, senderes i es retira vegetació.

Més enllà de la prevenció contra incendis, aquests equips també s’encarreguen del manteniment i adequació de zones boscoses, amb la tala i la retirada d’arbratge danyat i en condicions de caiguda sobre infraestructures, vials o propietats privades en aplicació de les directives tècniques. De la mateixa manera, treballen en la conservació, adequació i neteja dels elements de senyalització de les senderes. També es procedeix a la poda arbratge en altura amb l’ajuda d’un camió cistella i es col·loquen paranys per a erugues de processionària, així com es col·labora en l’eliminació d’espècies invasores.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.