Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta la nova guia de la sendera del Reg Mil·lenari
Torrent presenta la nova guia de la sendera del Reg Mil·lenari

Torrent presenta la nova guia de la sendera del Reg Mil·lenari

febrer 15, 2024
El document inclou un pla del recorregut, senyalitzant els punts d’interés natural i els nuclis urbans més destacats, l’equip de govern liderat per la seua alcaldessa Amparo Folgado, ha realitzat una visita a la ruta este dijous.

En el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI), l’Ajuntament de Torrent presenta la tercera actualització de la guia detallada sobre la sendera del Reg Mil·lenari. Una iniciativa que respon al compromís municipal de promoure el turisme sostenible i donar a conéixer el patrimoni cultural, etnològic e històric de la ciutat.

Esta renovada guia proporciona informació detallada sobre la ruta perquè veïns i visitants puguen explorar a fons la sendera del Reg Mil·lenari, una joia natural de 14 km que travessa el municipi de Torrent. En ella, s’inclouen especificacions sobre el traçat de la sendera, la flora local i la història de la localitat, així com explicacions detallades de cada element patrimonial.

El document inclou d’un pla del recorregut, senyalitzant els punts d’interés natural i els nuclis urbans destacats, com el Mas del Jutge, la Font de Sant Lluís, la Font de Manyes i el Pantà. Es tracta d’un recurs molt sol·licitat per aficionats al senderisme, ciclisme i equitació.

L’equip de govern, liderat la seua alcaldessa, Amparo Folgado, ha realitzat una visita a la ruta este dijous. Una jornada a l’aire lliure en la qual s’ha aprofitat per a per a visitar la zona del barranc de l’Horteta, on s’està duent a terme un tractament per a l’eliminació de canyes i espècies invasores.

Entre els enclavaments típics de Torrent que es poden disfrutar en esta ruta, destaca el Mas del Jutge, l’Assut del Pantà i la Font de la Teula, tots ells representatius del patrimoni cultural i etnològic de la ciutat.

La guia ha sigut editada per Rafael Jordà Pla i Salvador Ciscar Juan, i s’ha convertit en una ferramenta molt demandada per senderistes, ciclistes i ginets interessats a explorar i valorar el patrimoni local.

Torrent presenta la nova guia de la sendera del Reg Mil·lenari

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.