Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

ADISTO celebra una cercavila fallera i l’operació quilo

febrer 15, 2018

Les activitats del cap de setmana es completen amb la programació familiar           

Comença el compte enrere per a les Falles 2018 i l’associació ADISTO s’avança a les celebracions amb una cercavila, una missa i una operació quilo. Diumenge  a les 12.00 h, els xics i xiques de l’associació lluiran la indumentària fallera per a fer una donació d’aliments.

Activitats per als menuts

El públic infantil serà el protagonista de la jornada de dissabte. D’una banda, amb la celebració de la Mostra de Teatre Familiar, des de les 10.00 h en la sala d’actes de l’Ajuntament; d’altra banda, amb els tallers del Centre Ambiental El Vedat, que estan plens d’activitats que convertiran els més xicotets en autèntics investigadors de la natura i recorreran el parc a la recerca de petjades i rastres que han deixat els seus habitants per a identificar-les, observar-les i, posteriorment, classificar-les utilitzant l’escaiola com a eina artística. Dissabte i diumenge a partir de les 11.00 h.

Ruta senderista

I la programació del Centre Ambiental del Vedat continuarà diumenge amb una ruta senderista en l’ermita del Pare Pere de Dénia, per a gaudir del paisatge i de l’entorn fins a la cova de Gamell, on es farà un esmorzar, i després s’iniciarà l’ascens fins al cim del Montgó.

Programació mediambiental 

A més, l’Hort de Trénor també ha programat el taller “Els ametllers en flor”. Estos arbres són els primers que ens regalen la flor després de l’hivern, i els xiquets i xiquetes ompliran les seues branques amb flors abans broten. Diumenge a partir de les 11.00 h.

Música i teatre

L’Auditori s’omplirà de ritme i música amb The Funamviolistas; un espectacle que explica la història de tres dones que acaben en un banc del carrer després de ser acomiadades. Amb la falta de nous projectes comencen una nova travessia com a músiques. Dissabte a les 20.00 h.
La programació continua amb el concert de l’Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic en benefici de Mans Unides. Diumenge a les 19.30 h.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.