Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La cassola de Sant Blai es cuinarà en FITUR

11/01/2018

Torrent participarà en la fira per a donar a conéixer el patrimoni gastronòmic, mediambiental i històric de la ciutat         

La ciutat de Torrent participarà, per primera vegada, en la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Un esdeveniment que té lloc a Madrid i on assistirà una delegació de representats torrentins per a mostrar la riquesa gastronòmica del nostre municipi. La iniciativa, que es celebra a les portes de la festivitat de Sant Blai o de l’Entrada de la Flor, té com a objectiu donar a conéixer el patrimoni cultural, mediambiental, històric i gastronòmic de Torrent en una de les fires líder en turisme i que és una de les majors trobades per als professionals del sector. Entre les moltes activitats que Torrent farà en la fira destaca la presentació de la cassola de Sant Blai, plat típic torrentí i que és un dels més destacats en tot el territori valencià.

El divendres dia 19 de gener, la delegació es traslladarà a la fira per a, primerament, donar a conéixer la nostra ciutat i presentar, en una roda de premsa, la cassola davant d’un públic especialitzat en turisme i de crítics culinaris. A més, es farà una degustació del tradicional xocolate torrentí, així com dels emblemàtics gaiatos de Sant Blai que el Gremi de Forners prepararà per a l’ocasió.

D’altra banda, es realitzarà un showcooking en el qual es cuinarà en directe la cassola de Sant Blai perquè els assistents puguen tastar-la. “Una bona manera d’iniciar l’any per al municipi, ja que podrem donar a conéixer, no solament la nostra gastronomia, sinó la nostra cultura local i patrimoni”, ha destacat el regidor de Cultura i Turisme, Alfred Costa.

Igualment, la ciutat també estarà present en un estand expositiu on mostrarà i oferirà al públic tot tipus d’informació sobre la ciutat, les experiències, treballs i avanços duts a terme per l’equip de govern, els quals convertixen Torrent en una ciutat moderna, sostenible, intel·ligent i oberta a la innovació.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.