Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro
Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro
,

Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro

desembre 7, 2017

La vesprada de diumenge, l’Auditori de Torrent va acollir l’acte de clausura de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro. Enguany, un any molt especial per a tots els components de l’agrupació de teatre més longeva de la ciutat, han celebrat el desé aniversari d’esta mostra en honor al seu director Juan Manuel Ferraro.

En l’acte, presentat per Pilar Martínez, es van lliurar els diplomes acreditatius com a agraïment a tots aquells que durant quatre caps de setmana han pujat a escena i han fet gaudir tots els assistents.

La presidenta de l’agrupació, M. José Lizondo, va dirigir unes paraules d’agraïment a tots els participants de les deu edicions i a tots aquells que han fet possible que esta mostra siga reconeguda: el públic. També va agrair la presència dels familiars de Juan Manuel Ferraro i el seu suport a esta cita anual en el seu honor.

La dona del director va fer lliurament dels diplomes a Carabau Teatre i Escudellasomnis, mentre que el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, va lliurar el diploma als representants de la falla Avinguda. El regidor va agrair la labor a l’agrupació de teatre Coturno, “que d’alguna manera ha anat arreplegant tot allò que Juan Manuel i tots aquells que van donar els primers passos al grup Coturno fa molt més de deu anys van sembrar, i que han fet que esta Mostra siga un referent en la nostra Comunitat”.

Abans de lliurar els reconeixements, amb la projecció d’un vídeo es va recordar la figura del seu director i actor Juan Manuel Ferraro i la labor de tots els grups de teatre provinents de tota la Comunitat que han representat les seues obres i que han fet possible la continuïtat i l’èxit de la mostra: Burumballa (Paiporta), Font Viva (Ibi), Jardiel (València), Taules (Onil), Carabau (Alaquàs), Stress de quatre (València), Àgora (Carcaixent), Taules (el Pinós), Carasses (Elda), Barana (Albalat dels Sorells), La manta al coll (València), Montgó a escena (Dénia), Lletraferits i comediants (Gandia), Comuna gàbia (Gandia), L’últim toc (Sueca), Stultaópera (Aiora), Escudellasomnis (Muro d’Alcoi) i Les Terretes (falla Cronista Vicent Beguer de Torrent).

Esta última edició ha comptat amb la representació d’Estocolmo, se acabó el cuento per Carabau Teatre d’Alaquàs i Burundanga per Escudellasomnis – Teatre Muro d’Alcoi. Com a novetat, enguany la mostra ha tingut també la participació i representació de l’obra guanyadora del XXXIX Concurs Faller de Teatre en Valencià de Torrent, Cómeme el coco, negro de la falla Avinguda. Finalment, el grup Coturno va tancar la mostra diumenge representant Besos, comèdia de Carles Alberola i Roberto García, i l’última obra que va dirigir Juan Manuel Ferraro al capdavant de l’agrupació.

Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro

La néta de Juan Manuel, María, va pujar a l’escenari per a oferir als presents un emotiu discurs en homenatge al seu avi i va ser l’encarregada de donar pas a l’actuació de Coturno, que representava Besos, obra amb què es va clausurar esta mostra.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.