Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La gala solidària FIDAM recapta 2.655 euros a favor d’ADISTO

12/05/2017

Més de 400 veïns hi van assistir per a gaudir d’espectacles musicals i monòlegs

La gala, organitzada pel grup de dansa del ventre Maisha, va fer un repàs per la música tradicional carnavalesca de diferents parts del món

Diumenge, l’Auditori de Torrent va acollir la gala solidària FIDAM en benefici de l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO). Enguany, la gala celebrada amb el títol “Carnestoltes” va oferir als assistents espectacles musicals i de ball de diferents disciplines, així com monòlegs, amb els quals els assistents van passar una bona estona. La gala va començar amb una batucada i una actuació del grup de dansa del ventre Maisha, qui any rere any organitza esta gala solidària en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent.

En l’acte hi van participar altres escoles de dansa i de gimnàstica rítmica de la ciutat, com ara el grup de dansa Torrent o el CGR Àngels, que van interpretar obres com ara Masquerade d’Itàlia o Kalinka de Rússia. A més, a la gala hi va col•laborar el grup de teatre Cucurucú. Els participants van fer un repàs per la música tradicional carnavalesca de diferents parts del món, com ara Alemanya, Espanya, Mèxic, Cuba, Canadà, l’Índia o Colòmbia. Els encarregats de representar la Xina van ser els components d’ADISTO, que van oferir als assistents un espectacle de ball inspirat en este país asiàtic.

Més de 400 veïns i veïnes no van voler perdre’s este espectacle, i tampoc l’alcalde, Jesús Ros, que hi va assistir acompanyat per gran part de la corporació municipal. Es van recaptar un total de 2.655 euros, entre entrades físiques i de la fila zero, en benefici de l’associació torrentina ADISTO.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.