Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la I edició dels Premis “Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent” previ a la Gran Fira del Comerç Local
Torrent celebra la I edició dels Premis “Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent” previ a la Gran Fira del Comerç Local
,

Torrent celebra la I edició dels Premis “Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent” previ a la Gran Fira del Comerç Local

24/10/2024
Germans Romero, el Calaix de María i Racó a Granell són els premiats en esta primera edició
L’Ajuntament i IDEAT sortejaran 10 premis de 300€ en el Dia del Comerç el divendres 25 d’octubre

L’Ajuntament de Torrent, a través de la seua empresa pública IDEAT, ha celebrat la I edició dels premis “Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent”. L’esdeveniment, que ha tingut lloc al balcó de l’Antic Mercat, ha premiat a tres comerços locals per la seua trajectòria, innovació i compromís amb la sostenibilitat. Esta iniciativa té com a objectiu fomentar l’esforç, la creativitat i la responsabilitat ambiental entre els comerços de la ciutat, i s’emmarca dins de les accions per a revitalitzar el teixit comercial local.

Premiats en la I edició dels Premis “Comerç de Torrent”

En esta primera edició, tres comerços han sigut guardonats per la seua contribució destacada a la ciutat de Torrent. Els premis se centren en tres categories clau: trajectòria comercial, innovació en el comerç i sostenibilitat.

1.    Premi a la Trajectòria Comercial: Carnisseria Germans Romero

La Carnisseria Germans Romero, amb més de 40 anys d’experiència a Torrent, ha aconseguit el premi per la seua longevitat i capacitat d’adaptació als nous temps. Amb dos establiments a la ciutat en l’actualitat i cinc empleats, este negoci ha sabut mantindre la tradició mentres innova en l’experiència de compra. Han conservat receptes tradicionals com l’emblemàtic Rossejat Torrentí, i han aconseguit modernitzar-se sense perdre l’essència de la professió del carnisser.

2.    Premi al Comerç Innovador: El Calaix de María

La botiga de moda, complements i bijuteria El Calaix de María, fundada en 2021, ha sigut guardonada pel seu enfocament innovador. Este jove negoci s’ha distingit en poc temps per la seua gestió digital avançada, que inclou sistemes automatitzats de facturació, inventaris, i un programa de fidelització de clients. A més, la perfecta sincronització entre la botiga física i la venda en línia, així com una forta presència en xarxes socials, ha convertit al Calaix de María en un referent en el sector.

3.    Premi al Comerç Sostenible i Responsable: Racó a Granell

El Racó a Granell, una botiga de productes a granel amb enfocament en la sostenibilitat, ha rebut el premi pel seu compromís amb el medi ambient i el consum responsable. En este establiment, els clients compren només la quantitat necessària, utilitzant els seus propis envasos, la qual cosa reduïx significativament l’ús de plàstics. A més, la botiga promou productes de quilòmetre zero i biodegradables, reforçant el seu compromís amb l’economia local i la protecció de l’entorn.

Suport i reconeixement als comerços locals

Els tres comerços premiats han rebut un distintiu acreditatiu i tindran publicitat en mitjans de comunicació per valor de 500€, a més d’assessorament en l’àrea de la seua elecció també per valor de 500€. Estos incentius busquen no sols reconéixer el treball ja realitzat, sinó també motivar a altres comerços de Torrent a continuar innovant i ser més sostenibles.

La regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, ha destacat durant l’acte la importància de fer costat al comerç local com a motor de l’economia de la ciutat: “El comerç local és el cor de Torrent. Estos premis són una manera de reconéixer l’esforç dels nostres comerciants, que dia a dia aposten per la qualitat, la innovació i la sostenibilitat. Volem que continuen sent un exemple i un referent per a tots els comerços de la nostra ciutat”.

Un jurat d’experts i una cerimònia especial

El jurat que ha atorgat els premis ha estat compost per Victoria Guillem, tècnica de comerç de la Cambra de Comerç de València; Amparo Barroso, secretària general de Confecomerç; i Inmaculada Garrido, tècnica d’AFIC de l’Ajuntament de Quart de Poblet.

L’esdeveniment també ha comptat amb l’actuació del monologuista Óscar Tramoyeres, qui no sols ha fet riure al públic amb el seu humor sobre les peculiaritats del dia a dia en els comerços, sinó que també els ha fet reflexionar sobre els reptes i satisfaccions de gestionar un negoci local.

S’ajorna la Fira del Comerç

La gran Fira del Comerç que organitza l’Associació  de Comerciants i Servicis de Torrent (ACST) amb motiu del seu 40 aniversari i el Dia del Comerç local queda ajornada a causa de les previsions de pluja per a demà divendres 25 d’octubre. L’associació informarà de la pròxima data per a la Fira de Comerç en la qual està prevista la participació de més de 70 comerços de Torrent.

Sorteig de 10 premis de 300€ per part de l’Ajuntament i IDEAT

En el marc del Dia del Comerç Local, l’Ajuntament de Torrent i IDEAT organitzaran un sorteig amb 10 premis de 300€, destinats a fomentar la participació ciutadana i a premiar als compradors que donen suport al comerç local. Este sorteig es realitzarà entre els clients que han emplenat la papereta en els comerços i es durà a terme a les 13.00 hores. Els premiats s’anunciaran per les RRSS d’IDEAT.

La regidora Sandra Fas, ha assenyalat que “Este sorteig és una manera de recompensar als nostres veïns per confiar en els comerços de Torrent. Sabem que el comerç local no sols proporciona productes i servicis de qualitat, sinó que també és part fonamental de la nostra vida diària i de la identitat de la nostra ciutat. Els 10 premis de 300€ són un incentiu perquè les famílies participen en la fira, coneguen millor als nostres comerciants i aprofiten les ofertes exclusives d’eixe dia.”

Torrent celebra la I edició dels Premis “Comerç de Torrent, bones tendes i bona gent” previ a la Gran Fira del Comerç Local

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.