Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent obri la convocatòria d’ajudes per a famílies monoparentals 2024
L’Ajuntament de Torrent obri la convocatòria d’ajudes per a famílies monoparentals 2024

L’Ajuntament de Torrent obri la convocatòria d’ajudes per a famílies monoparentals 2024

15/10/2024

El termini per a sol·licitar esta ajuda de 400 euros s’allargarà fins al 26 de novembre

L’Ajuntament de Torrent ha anunciat l’obertura de la convocatòria d’ajudes econòmiques destinades a famílies monoparentals amb baixos ingressos per a l’any 2024. L’anunci va ser publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP) del 14 d’octubre i ja s’ha obert el termini fins al 26 de novembre per a sol·licitar l’ajuda. Esta iniciativa té com a objectiu fer costat a estes famílies en el manteniment del seu entorn social, en el marc del Pla Estratègic de Subvencions del consistori per al període 2024-2026.

Les ajudes estan dirigides a famílies monoparentals que compten amb el títol oficial expedit per la Generalitat Valenciana o que ho hagen sol·licitat recentment, en 2023 o 2024, i es troben a l’espera de resolució. Entre els requisits principals, s’establix que els sol·licitants han de residir a Torrent durant un mínim de dos anys i complir amb uns certs criteris econòmics, com no superar el 1,3 de l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples), entre altres.

La regidor delegada de Família, Infància i Política Lingüística, M.ª Ángeles Lerma, ha destacat la importància d’esta mesura: “Amb estes ajudes, continuem treballant perquè cap família de Torrent es quede #arrere. Sabem que les famílies monoparentals, en molts casos, afronten majors dificultats, i volem oferir-los un suport que els permeta mantindre la seua estabilitat econòmica i social. Este tipus d’iniciatives són essencials per a garantir la igualtat d’oportunitats i la inclusió a la nostra ciutat”.

A més, Lerma ha subratllat el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la millora de les condicions de vida dels veïns més vulnerables: “El nostre objectiu és que cada xiquet en una família monoparental tinga les mateixes oportunitats que qualsevol altre. Per això, estes ajudes no sols proporcionen un respir econòmic, sinó que també reforcen el teixit social de la nostra ciutat.”

La quantia total assignada a estes ajudes és de 40.000 euros, i l’ajuda individual serà de 400 euros per família. Les sol·licituds es podran presentar durant un període de 30 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació en el BOP. Els interessats poden obtindre més informació i els formularis necessaris en la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent, el formulari de sol·licitud és el INFA-003.

Esta iniciativa pretén oferir un suport econòmic a les famílies que més el necessiten, promovent la igualtat d’oportunitats a la ciutat de Torrent.

L’Ajuntament de Torrent obri la convocatòria d’ajudes per a famílies monoparentals 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.