Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es vist de festa
Torrent es vist de festa
,

Torrent es vist de festa

08/10/2024
Paraigua amb els colors de la Senyera i d’Espanya adornen el carrer Sagra per segon any consecutiu
El desplegament de paraigua homenatja la identitat valenciana i espanyola de Torrent
Així mateix, també s’ha pintat les escales amb estos colors en l’emblemàtic Pati Rosa
Durant els dies previs a la celebració del dia gran, la façana de l’Ajuntament s’ha il·luminat amb els colors de la Senyera durant les nits

Durant dies abans de la celebració del 9 d’Octubre i el dia de la Hispanitat, a més de l’ampli programa d’activitats que s’han dissenyat per a la setmana cultural prèvia a esta celebració, Torrent ha engalanat el carrer Sagra, de paraigua amb els colors que identifiquen i reten homenatge a les banderes de la nostra Real Senyera i d’Espanya.

Per segon any consecutiu, paraigües rojos, grocs i blaus visten el cèntric carrer Sagra, conformant una bandera d’Espanya de 50 metres i a continuació, una Senyera de 50 metres lineals, totes dues dissenyades per prop de 500 paraigua en total. Els paraigües, suspesos en l’aire sobre el carrer, formen un acolorit dosser.

Esta iniciativa, en el seu segon any, ja s’ha convertit en una nova tradició, que busca crear un ambient festiu i d’identitat en el cor de la ciutat. I ha sigut ben rebuda pels torrentinos, els qui veuen en ella una forma creativa i respectuosa de celebrar la seua doble identitat com a espanyols i valencians, que realça l’esperit festiu, alhora que homenatja els símbols local, autonòmic i nacional.

L’alcaldessa, Amparo Folgado, ha destacat que “La decoració de paraigua al carrer Sagra, juntament amb la resta de l’ampli programa d’activitats programades, és un reflex del compromís de Torrent per celebrar la seua herència cultural i fomentar un sentit de ciutat i identitat compartida entre els torrentinos. Estem molt satisfets de l’impacte visual en la població, el disseny de la instal·lació no sols embellix la ciutat, sinó que també servix com a punt de trobada i fons perfecte per a les fotografies i selfies dels veïns i visitants, convertint-se en un punt d’atractiu turístic”.

Així mateix l’emblemàtic Pati Rosa de Torrent, també ha patit la seua transformació, a més del seu repintat i restauració, s’han pintat les escales al costat del popular arc, objectiu de moltes sessions fotogràfiques, amb els colors de la Senyera i bandera d’Espanya.“Volem que Torrent siga una ciutat cada vegada més atractiva i plena de vida. La Real Senyera juntament amb els colors de la bandera d’Espanya,  al Pati Rosa és un homenatge a les nostres arrels i un símbol d’orgull per a tots els torrentinos, amb eixa doble identitat i condició”, ha emfatitzat l’alcaldessa.

També s’ha il·luminat, els dies previs, amb els colors de la Senyera, la façana de l’Ajuntament.

Torrent es vist de festa

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.