Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Més de 700 persones majors celebren la clausura de la Setmana del Major a Torrent amb una gran festa
Més de 700 persones majors celebren la clausura de la Setmana del Major a Torrent amb una gran festa
,

Més de 700 persones majors celebren la clausura de la Setmana del Major a Torrent amb una gran festa

07/10/2024

Paelles, exhibició de balls de saló i homenatges a Rafael Conde “El Titi” i Lina Morgan tanquen la Setmana del Major de Torrent 2024

La Setmana del Major de Torrent ha culminat amb èxit amb un menjar de clausura en l’Àgora de Parc Central, en la qual han participat més de 700 persones majors, usuaris dels tres centres municipals de la ciutat. L’alcaldessa, Amparo Folgado, ha destacat la importància d’esta celebració per al benestar de les persones majors, assenyalant el compromís de l’equip de govern amb l’oci saludable i l’envelliment actiu.

“És un honor i una alegria poder compartir moments com este amb els nostres majors, els qui tant han aportat a la nostra ciutat i a les seues famílies. Este tipus d’esdeveniments són fonamentals per a promoure el seu benestar i reforçar els llaços entre els usuaris dels centres de majors”, ha afirmat Folgado. “Des de l’equip de govern, continuarem treballant per a oferir activitats que els permeten disfrutar d’un envelliment actiu, fomentant la seua participació en la vida social de la nostra ciutat”, ha afegit.

Els assistents han disfrutat d’unes paelles cuinades a llenya i, posteriorment, s’ha dut a terme el lliurament de premis dels campionats que s’han desenrotllat durant la setmana, com truc i dominó, entre altres.

El tancament de la jornada ha estat marcat per un animat espectacle de balls de saló oferit pel grup “Els Marchosos”, sorgit de la vesprada de ball organitzades en els centres de majors. La diversió ha continuat amb un espectacle de varietats, presentat per Ana Mar Vila i Vicente Albentosa de Play Radi, en el qual els majors han pogut disfrutar d’emotius homenatges. El cantant Juanra Castillo ha rendit un tribut a Rafael Conde “El Titi”, mentres que Alicia Casañ ha homenatjat la gran Lina Morgan. El punt final l’ha posat el cantant Antonio Rascón, qui ha delectat als presents amb un repertori de temes melòdics. Els assistents han quedat satisfets i han aplaudit cadascuna de les actuacions.

El regidor de Servicis Socials, Arturo García, ha expressat la seua satisfacció per l’èxit de la Setmana del Major, afirmant que “ha sigut una oportunitat per a disfrutar de la companyia d’altres majors, fer exercici, aprendre coses noves i, sobretot, passar-ho bé”.

La Setmana del Major, que va donar principi el passat 1 d’octubre coincidint amb el Dia Internacional de les Persones Majors, ha inclòs una variada programació d’activitats culturals, esportives i recreatives. Entre elles han destacat la Marxa del Major, amb la lectura d’un manifest que ha subratllat el paper essencial dels majors en la societat, i actuacions com la de l’Agrupació Musical els Majors de l’Horta Sud. Els majors també han pogut visitar el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM), han disfrutat de la representació teatral de “La Floreta” a càrrec del grup “L’Olivar”, i han participat en tallers, exposicions i una masterclass de Pilates.

Torrent continua apostant per l’envelliment actiu, fomentant la participació social i oferint moments de sociabilitat per a combatre la soledat i la bretxa digital entre les persones majors.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.