Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent es bolca amb la RunCáncer 2024
Torrent es bolca amb la RunCáncer 2024
,

Torrent es bolca amb la RunCáncer 2024

25/09/2024

Este dijous 26 de setembre a les 23.59 hores, és l’últim dia per a inscriure’s en la carrera

El preu del dorsal és de 5 euros, que aniran destinats a la investigació contra el càncer

Este dissabte 28 de setembre a les 19.00 hores, la Plaça Major de Torrent es convertirà en el punt de trobada de centenars de corredors i caminantes que participaran en la RunCáncer 2024. Un esdeveniment solidari organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent, que té com a objectiu recaptar fons per a la investigació contra esta malaltia.

Este dimarts ha tingut lloc una reunió de coordinació per part d’equip de Govern, AECC, Policia Local, Protecció Civil i Brigada d’Obres, per a ultimar tots els detalls i assegurar el correcte desenrotllament de la prova.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha animat a tots els ciutadans a participar: “La RunCáncer és molt més que una carrera o una marxa, és una mostra de solidaritat de la ciutat de Torrent. Convidem a tots els torrentinos a unir-se a nosaltres este dissabte i demostrar un any més que som una gran ciutat compromesa.”

Per part seua, el regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut “agrair per endavant a tots els col·laboradors que fan possible este esdeveniment, i especialment a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Junts estem més prop de trobar una cura per al càncer.”

Dos modalitats per a tots els públics

La RunCáncer 2024 oferix dos modalitats per a participar, perquè el fons físic no siga un impediment per a formar part d’esta iniciativa. D’una banda, els participants podran optar per la carrera de 5 km, una prova competitiva dissenyada per a corredors i corredores de totes les edats que busquen posar a prova la seua forma física. Els qui així ho desitgen, podran participar de la marxa no competitiva de 4 km: una opció més relaxada per a gaudir de l’esport en família o amb amics, i col·laborar amb una causa solidària.

Les inscripcions estan obertes fins a este dijous 26 de setembre a les 23.59 hores. El preu de cada dorsal és de 5 euros, una xicoteta contribució que anirà destinada íntegrament a la investigació contra el càncer.

Els dorsals per a totes dues modalitats es poden adquirir a través de la web oficial del circuit de carreres. A més, per a la marxa no competitiva, també estaran disponibles en la Fundació Esportiva Municipal de Torrent, en els comerços *torrentinos adherits a la campanya i a través de la junta local de AECC.

Recorregut pels carrers de Torrent

Els participants de la carrera recorreran algunes dels carrers amb més tradició del municipi ja que, després de l’eixida al costat de la Torre, l’itinerari els portarà pel carrer Sant Cristòfor, plaça Sant Jaume, carrer Toledo o Calvari, abans de recórrer l’Avinguda al *Vedat fins a l’Avinguda Reina Sofia, on els corredors giraran per a emprendre el camí de tornada a la Torre. La marxa, que eixirà minuts més tard, amb un recorregut una mica més curt, també transitarà per part de l’itinerari de la 5K, emprenent el camí pel carrer Sagra, pujant l’Avinguda al Vedat fins a l’Avinguda Reina Sofia, per a tornar en sentit contrari, entrant a la Plaça Major pel carrer Sant Cristòfor.

Un èxit solidari

L’any passat, gràcies a la generositat dels participants, es van recaptar 13.865 euros per a la investigació contra el càncer. Enguany, l’Ajuntament de Torrent espera superar esta xifra i continuar contribuint a la lluita contra esta malaltia.

Torrent es bolca amb la RunCáncer 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.