Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Cultura, música i gastronomia per a celebrar el Dia de la Hispanitat a Torrent
Cultura, música i gastronomia per a celebrar el Dia de la Hispanitat a Torrent

Cultura, música i gastronomia per a celebrar el Dia de la Hispanitat a Torrent

23/09/2024

El 12 d’Octubre, la ciutat viurà una vesprada repleta d’activitats per a totes les edats, amb música, gastronomia i jocs per a commemorar esta data

El mes d’octubre arrancarà amb força a Torrent amb un extens programa d’activitats previstes per a commemorar el 9 d’Octubre i el Dia de la Hispanitat. El Pati Rosa ha sigut el lloc triat per a donar a conéixer tota esta programació, on l’alcaldessa, Amparo Folgado, acompanyada per la regidor de Festes, María Fernández, ha presentat les activitats previstes.

Pel que fa al 12 d’Octubre, Torrent es prepara per a celebrar el Dia de la Hispanitat amb una programació especial que donarà principi a les 17.00 hores en el Parc Central. Enguany la celebració es concentrarà en la #vesprada per a oferir una jornada més extensa i variada.

Activitats per a tots els públics

Els més xicotets de la casa trobaran en el *Parc Central una Gran Fira repleta de jocs i activitats organitzades per la Regidoria d’Infància i Família, que dirigix M. Ángeles Lerma. Una #vesprada plena de diversió que permetrà als xiquets gaudir d’este dia tan especial.

Tal com ha assenyalat la regidor, “l’objectiu és que els més xicotets gaudisquen al màxim d’este dia. Hem preparat una gran fira amb jocs, tallers i sorpreses perquè es divertisquen, aprenguen i coneguen la importància de la nostra cultura i tradicions”.

A partir de les 20.00 hores, el protagonisme passarà a la gastronomia amb la Inauguració de la Jornada Gastronòmica Benèfica, impulsada per la Regidoria de Festes, de la mà de María Fernández. Els torrentinos podran degustar una gran varietat de plats típics de diferents regions d’Espanya i Amèrica Llatina, gràcies a la col·laboració de les cases regionals i associacions hispanoamericanes de la ciutat. “Enguany, a més de gaudir dels sabors de la nostra terra i d’altres llocs, volem col·laborar amb ADISTO. Amb cada plat que es consumisca, el preu del qual serà simbòlic, estarem contribuint a una bona causa”, ha assenyalat Fernández.

Música per a totes les edats

La música també tindrà un paper protagonista en esta jornada. A les 21.00 hores, la plaça de la Llibertat acollirà l’espectacle musical “Espanya en un sospir”, un homenatge al cançoner espanyol. Una iniciativa de la regidoria d’Infància i Família, pensada especialment per als majors de la ciutat. “Volem que els nostres majors se senten part d’esta celebració i gaudisquen d’una #vesprada inoblidable, amb les cançons de sempre”, ha assenyalat Lerma.

Per a tancar la nit, el Parc Central vibrarà al ritme de la música del grup Andercovers”, que oferirà un concert amb les millors versions de les cançons que han marcat la història del pop espanyol. Fernández ha mostrat la seua satisfacció amb l’elecció del grup Andercovers per a tancar la nit: “La seua música en espanyol ens transportarà a moments inoblidables de la nostra història musical”.

Amb esta programació, l’Ajuntament de Torrent busca oferir una celebració per a tots els públics, on la cultura, la gastronomia i la música s’unixen per a commemorar el Dia de la Hispanitat.

Cultura, música i gastronomia per a celebrar el Dia de la Hispanitat a Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.