Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les empreses d’automoció aposten per la Fira de l’Automòbil de Torrent
Les empreses d’automoció aposten per la Fira de l’Automòbil de Torrent
,

Les empreses d’automoció aposten per la Fira de l’Automòbil de Torrent

19/09/2024

L’exposició estarà oberta el 19 i 20 de setembre al públic, oferint una selecció dels millors models dels concessionaris torrentinos, a més d’una completa informació sobre els avantatges dels vehicles elèctrics, híbrids i a gas

La regidora de l’Àrea de Mobilitat, Sonia Roca acompanyada per la regidora de Mobilitat, Adelina González, han visitat este matí una nova edició de la Fira de Mobilitat Sostenible de Torrent en l’Avinguda del Vedat, on el públic pot gaudir, hui i demà DE 10.00 a 19.30 hores, d’una àmplia selecció dels models elèctrics, híbrids i a gas, més destacats dels concessionaris torrentinos: FERTO, FORD Vedat Mediterrani, NEMESIO, RENAULT Ginestar, KIA Autopista Sud, BMW Engasa, AIXAM i HYUNDAI i TOYOTA. A més d’un expositor de cadires de rodes per a persones amb mobilitat reduïda a càrrec de la FARMÀCIA MARÍA GÓMEZ LOBO.

Com a novetats, enguany, el concessionari Nemesio ha exposat cotxes EVO a gas, vehicles que utilitzen gas liquat del petroli (GLP) o gas natural liquat (GNL), dos combustibles que se consideren més nets, emetent menys contaminants que els carburants convencionals. L’adaptació dels automòbils a este mètode d’obtenció d’energia està en auge a Espanya per ser una opció més sostenible. A més, en esta edició participa la marca AIXAM, marca líder en cotxes sense carnet, cuadriciclos lleugers, que es poden conduir a partir dels 15 anys.

També, com a novetat, Torrentbici instal·larà demà dia 20, una caseta per a explicar els beneficis de l’ús de les bicicletes elèctriques i facilitar als ciutadans el donar-se d’alta en el servici com a usuaris i beneficiar-se de les 100 bicicletes elèctrica i les 19 estacions de la ciutat, contribuint a construir un municipi més sostenible i a la salut personal.

UN TORRENT MÉS SOSTENIBLE

En el marc de les polítiques que estem desenrotllant en relació al medi ambient i la sostenibilitat, Torrent està implementant mesures com la pròxima instal·lació de panells solars en les cobertes d’edificis municipals, la recent implementació d’estacions de bicicletes elèctriques en el municipi i la instal·lació de dos nous carregadors, per a cotxes elèctrics, com a millora al contracte, en el pàrquing subterrani Joan Carles I en Parc Central, que amb els sis instal·lats al juny i els set anteriors, el municipi de Torrent passa a disposar de 15 carregadors municipals.

A més, l’Ajuntament de Torrent ha incorporat vehicles elèctrics i híbrids en la Policia Local, en servicis municipals per al desplaçament dels tècnics, el servici de recollida de residus i neteja, entre altres.

L’alcaldessa, Amparo Folgado, ha manifestat que “vull agrair personalment la confiança que els responsables de les empreses *torrentínas depositen, una vegada més, en esta Fira que suposa una conscienciació ambiental, un impuls a l’economia local i una demostració dels últims avanços en tecnologia. Este esdeveniment és crucial per a accelerar la transició cap a un futur més net i eficient en el transport”.

L’alcaldessa, ha remarcat que “a més de conéixer de primera mà els avantatges i possibilitats que oferixen els vehicles elèctrics i gas, tant a nivell econòmic com en el pla mig ambiental i de sostenibilitat, esta exposició ens permet posar en valor el treball que es realitza des dels concessionaris de Torrent i donar un impuls a l’economia local, així com promocionar la imatge de la nostra ciutat i reafirmar el nostre compromís per continuar construint un futur més verd i sostenible”.

La regidora de l’Àrea de Mobilitat, Sonia Roca, ha manifestado que “El nostre objectiu és continuar treballant perquè la Fira cresca any a any i es convertisca en un referent dins del sector, i crec que estem fent els passos indicats. Vull animar a la ciutadania a visitar els expositors de la mostra i gaudir del bon ambient, i comprovar els beneficis de la mobilitat sostenible”.

Les empreses d’automoció aposten per la Fira de l’Automòbil de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.