Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent realitza la major compra de pinso felí de la seua història
Torrent realitza la major compra de pinso felí de la seua història

Torrent realitza la major compra de pinso felí de la seua història

16/09/2024

Este dilluns s’han rebut més d’un centenar de sacs de 20 quilos de pense que seran distribuïts directament a les alimentadores responsables de cada colònia felina de la ciutat

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Atenció Animal, ha fet un pas més en el seu compromís amb el benestar animal. Amb l’objectiu de garantir una alimentació adequada als gats de carrer del municipi, s’ha dut a terme la major compra de pinso de la història de Torrent.

Este dilluns s’han rebut més d’un centenar de sacs de 20 quilos de pinso d’alta qualitat, que seran distribuïts directament a les alimentadores responsables de cada colònia felina de la ciutat. Esta iniciativa, sense precedents, demostra el ferm compromís de l’Ajuntament amb la gestió responsable de les colònies felines i el benestar dels animals que les habiten.

Esta acció s’emmarca dins del programa municipal de gestió de colònies felines. Amb la finalitat d’optimitzar els recursos i garantir que tots els gats reben l’alimentació necessària, el mes de juny es va realitzar un nou cens amb vista a esta important compra. Gràcies a esta actualització de dades, s’ha pogut determinar amb precisió la quantitat de pinso requerida per a cada colònia.

Tal com ha destacat el Regidor d’Atenció Animal, Santiago Calatayud, “La gestió responsable de les colònies felines és una tasca complexa que requerix de recursos i coordinació. Amb esta compra de pinso, fem un pas més cap a una gestió eficaç d’estes poblacions. Agraïsc a totes les alimentadores i voluntaris la seua dedicació i compromís amb la cura dels gats de carrer.”

Torrent realitza la major compra de pinso felí de la seua història

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.