Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent intensifica la lluita contra plagues a la ciutat
Torrent intensifica la lluita contra plagues a la ciutat
,

Torrent intensifica la lluita contra plagues a la ciutat

13/09/2024

En les últimes setmanes s’han reforçat les actuacions per a evitar la proliferació de mosquits, així com els treballs de desratització

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria de Sanitat dirigida per Santiago Calatayud, ha posat en marxa una campanya especial durant esta setmana amb l’objectiu d’intensificar el control de plagues com a rates i mosquits.

Esta iniciativa, enfocada a garantir la salut pública i el benestar dels veïns, ha contemplat l’aplicació de dos sistemes d’actuació diferenciats. D’una banda, s’han dut a terme tractaments específics en els embornals per a combatre la proliferació de mosquits i altres insectes, una de les plagues més comunes durant els mesos càlids. Per a això s’està utilitzant bacillus i Tator polvoritzat. Estes accions busquen previndre l’aparició de malalties transmeses per estos insectes, que es reproduïxen amb major facilitat en les zones humides i aigües estancades.

De manera paral·lela, s’han realitzat labors de desratització en el clavegueram, amb raticida en bloc, per a controlar la població de rosegadors i evitar així possibles problemes de salut pública associats a la seua presència. Així mateix, amb la finalitat d’informar la ciutadania sobre les zones tractades i garantir la seua seguretat, s’ha procedit a la senyalització dels punts d’intervenció.

El regidor de Sanitat, Santiago Calatayud, ha destacat la importància d’esta campanya especial, subratllant que “la salut dels nostres veïns és una prioritat per a este Ajuntament. Amb estes accions, reafirmem el nostre compromís de mantindre la ciutat neta i lliure de plagues, garantint així un entorn saludable per a tots”.

L’Ajuntament de Torrent continuarà treballant de manera proactiva per a previndre i controlar l’aparició de plagues, implementant mesures preventives i realitzant inspeccions periòdiques.

Torrent intensifica la lluita contra plagues a la ciutat

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.