Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Nous Espais de Torrent ajuda a tramitar les Ajudes al Lloguer 2024 de la Generalitat Valenciana
Nous Espais de Torrent ajuda a tramitar les Ajudes al Lloguer 2024 de la Generalitat Valenciana

Nous Espais de Torrent ajuda a tramitar les Ajudes al Lloguer 2024 de la Generalitat Valenciana

12/09/2024

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza divendres que ve 4 d’octubre i les ajudes poden aconseguir el 50% de l’import del lloguer

La Vicepresidència de Servicis Socials, Igualtat i Vivenda que dirigix Susana Camarero ha convocat les Ajudes al Lloguer 2024. Estes ajudes van destinades a persones físiques amb escassos mitjans econòmics, i subvencionen els gastos de lloguer o cessió de la vivenda o habitació des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2024.

Com en les anteriors edicions, des de Nous Espais, com a oficina integrada en la Xarxa d’Administracions Locals i Comarcals de Vivenda Comunitat Valenciana (Xarxa Xaloc), s’oferirà assessorament gratuït a les persones interessades per a la gestió i tramitació de les sol·licituds. Poden presentar-se de manera telemàtica amb firma digital o emplenant el formulari a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Torrent fins al 4 d’octubre. L’horari d’atenció de Nous Espais és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i és indispensable demanar cita prèvia en el telèfon 961565456. (Més info: https://nousespais.es/).

El Conseller delegat de Nous Espais, José Francisco Gozalvo ha assenyalat que “és molt important que els veïns que complisquen els requisits, es posen en contacte amb Nous Espais, ja que estem ací per a ajudar-los en tot el procés per a sol·licitar esta ajuda”.

El requisit indispensable és que els demandants siguen persones físiques majors d’edat i que siguen titulars d’un contracte d’arrendament (o cessió) de vivenda formalitzat en els termes de la Llei d’Arrendaments Urbans. També pot ser un contracte d’arrendament d’habitació. El contracte haurà de tindre una duració mínima d’un any i la vivenda o habitació ha de constituir la residència habitual i permanent de la unitat de convivència, per la qual cosa les persones que la integren hauran de trobar-se empadronades en la vivenda amb anterioritat al moment de sol·licitar l’ajuda. L’acreditació de la composició de la unitat de convivència i la concurrència d’esta circumstància es comprovarà telemàticament per l’administració pública a través de les plataformes d’interoperabilitat administrativa, per la qual cosa no serà necessari que el sol·licitant aporte documentació acreditativa d’això.

El nivell d’ingressos, suma total de la renda anual de les persones que tinguen el seu domicili habitual i permanent en la vivenda, ha de ser inferior a 3 vegades l’IPREM (25.200€). Per a famílies nombroses o famílies on hi haja persones amb discapacitat, este límit pot ser de 4 o 5 vegades l’IPREM (33.600 o 42.000€), segons casos.

Nous Espais de Torrent ajuda a tramitar les Ajudes al Lloguer 2024 de la Generalitat Valenciana

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.