Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Ayuntamiento de Torrent amplía el plazo de inscripción de los Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat”
El Ayuntamiento de Torrent amplía el plazo de inscripción de los Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat”

L’Ajuntament de Torrent amplia el termini d’inscripció los Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat”

12/09/2024

Les persones interessades tenen de termini fins al 16 d’octubre de 2024 per a presentar les seues obres

Podran participar totes les persones majors d’edat, presentant treballs originals i inèdits en qualsevol de les modalitats proposades: poesia, narrativa, investigació i còmic

Amb l’objectiu de fomentar la participació i la creació literària en valencià, l’Ajuntament de Torrent ha decidit ampliar el termini d’inscripció dels Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat” fins al pròxim 15 d’octubre.

Inicialment fixat per al 9 de setembre, el consistori ha atés les nombroses peticions veïnals i ha considerat que la temporada estival ha pogut dificultar la participació de molts ciutadans. Per això, s’ha decidit concedir un termini addicional perquè tots aquells interessats puguen presentar els seus treballs.

Els Jocs Florals són una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Infància i Família, que dirigix M. Ángeles Lerma, que busca reconéixer i premiar la creativitat literària a la nostra ciutat. Atés que esta delegació ha plantejat que els premis literaris “Ciutat de Torrent” passen a ser de caràcter bienal, s’ha considerat oportuna la instauració dels premis literaris Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat”, ampliant així les oportunitats per als amants de la literatura en valencià.

Per part seua, M. Ángeles Lerma, regidor d’Infància i Família, ha destacat la importància d’esta ampliació de termini: “Volem que els Jocs Florals siguen una iniciativa oberta a tots els ciutadans. Per això, hem decidit donar una oportunitat a tots aquells que, per motius personals o laborals, no han pogut presentar els seus treballs durant el període estival”.

Podran participar totes les persones majors d’edat, presentant treballs originals i inèdits en qualsevol de les modalitats proposades: poesia, narrativa, investigació i còmic. És important destacar que els treballs no poden haver sigut generats per intel·ligència artificial. En cas de ser-ho, quedaran automàticament eliminats.

Quins premis s’atorgaran?

Els Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat” oferiran diversos premis en diferents categories, ordinàries com la Flor Natural o la Englantina d’Or, i extraordinàries, com el Premi de Narrativa, el Premi d’Investigació i el Premi de Còmic. Els guardons reconeixen la qualitat literària, l’originalitat i la creativitat de les obres presentades.

PREMIS ORDINARIS

Flor Natural: Al millor poema de composició i tema lliure. Escrit en valencià. Mínim 70 versos – 700€

Englantina d’Or: Al millor poema de composició lliure, tema Torrent o la terra valenciana. Mínim 40 versos – 400€

PREMIS EXTRAORDINARIS


Es concediran tres premis:

Premi de Narrativa: Al millor relat de temàtica lliure. Extensió mínima 12 pàgines i màxima 24 pàgines -600€

Premi d’investigació: Al millor treball de recerca relacionat amb Torrent o la seua història. Extensió mínima 16 pàgines i màxima 32 pàgines – 700€

Premi de Còmic: Al millor treball de temàtica lliure. Extensió mínima 12 pàgines i màxima 32 pàgines – 600€

Com participar?

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 d’octubre de 2024. Les obres es podran presentar de manera presencial o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà a l’octubre, en el marc dels actes previstos per a la setmana del 9 d’octubre.

Més informació:

Per a conéixer totes les bases i requisits de participació, així com les característiques tècniques de les obres, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent.

El Ayuntamiento de Torrent amplía el plazo de inscripción de los Jocs Florals “Torrent Gran Ciutat”

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.