Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Amparo del Castillo presenta “Espacio de Silencio” en l’Antic Mercat de Torrent

11/09/2024

L’artista torrentina presenta una exposició retrospectiva de les seues obres entre el 17 i el 28 de setembre a la Sala Cívica

La reconeguda artista torrentina, Amparo del Castillo, inaugura dimarts que ve, 17 de setembre a les 19.00 hores, la seua exposició retrospectiva titulada “Espais de Silenci” en l’Antic Mercat de Torrent. Una mostra organitzada per la regidoria de Cultura que recorre l’extensa trajectòria d’esta creadora, marcada per una profunda sensibilitat i una tècnica depurada.

El regidor de Cultura, Aitor Sánchez, ha mostrat la seua satisfacció per poder acollir esta exposició a Torrent: “És un honor per a la nostra ciutat poder comptar amb el talent d’Amparo del Castillo. La seua obra és un reflex de la riquesa cultural de la nostra ciutat i un exemple de superació i dedicació per a les noves generacions d’artistes”. Sánchez ha destacat la importància de fer costat als artistes de la ciutat i de posar en valor el patrimoni cultural de Torrent: “Amb esta exposició, reafirmem el nostre compromís amb la promoció de l’art i la cultura, i obrim les portes de l’Antic Mercat a tots aquells que vulguen gaudir d’una experiència artística única”.

Amparo del Castillo, llicenciada en Belles Arts i catedràtica de Dibuix, ha dedicat la seua vida a la creació artística, deixant una petjada inesborrable en el panorama cultural valencià. La seua obra, que abasta des del retrat fins al paisatge, passant per la natura morta i l’art figuratiu, es caracteritza per una riquesa expressiva i una busca constant de la bellesa.

“Espais de Silenci” és una invitació a submergir-se en l’univers creatiu de l’artista, un recorregut per diferents etapes de la seua producció, on l’emoció i la reflexió s’entrellacen en cada pinzellada.

L’exposició, que podrà visitar-se fins al 28 de setembre en l’horari habitual de l’Antic Mercat (de dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i dimarts i divendres de 17.00 a 20.00 hores), és una oportunitat única per a conéixer de prop el treball d’una de les figures més destacades de l’art valencià.

Un homenatge a una vida dedicada a l’art. Amb esta retrospectiva, Torrent ret homenatge a una dels seus artistes més volgudes en El Vedat, una dona que ha sabut combinar la seua passió per la creació amb la seua vocació docent, formant a nombroses generacions d’artistes. Amparo del Castillo, un referent per a tots aquells que estimen l’art i busquen en ell una forma d’expressió i connexió amb el món.

Lloc: Antic Mercat de Torrent
Inauguració: 17 de setembre a les 19.00 hores
Dates: Del 17 al 28 de setembre de 2024
Horari: De dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i dimarts i divendres de 17.00 a 20.00 hores.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.