Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent se prepara para la Summer Cycling Challenge
Torrent se prepara para la Summer Cycling Challenge

Torrent es prepara per a la Summer Cycling Challenge

22/08/2024

La prova ciclista tindrà lloc el divendres 30 d’agost a les 17.00 hores amb eixida i meta en l’Avinguda Sant Lorenzo

La ciutat de Torrent acull el pròxim 30 d’agost la celebració del Summer Cycling Challenge – Torrent. Una prova ciclista que promet reunir nombrosos aficionats a les dos rodes i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Penya Ciclista Torrent i la Fundació Esportiva Municipal (FDM).

Amb eixida i meta en l’Avinguda Sant Lorenzo, a l’esplanada situada entre els restaurants Balcó del Vedat i La Torreta 1888, a partir de les 17.00 hores, els participants gaudiran d’un recorregut d’aproximadament una hora i trenta minuts pel Vedat. La prova, organitzada pel Club Esportiu Montiz, Javier Montaner, i amb la col·laboració de la Penya Ciclista Torrent i l’FDM, ha sigut dissenyada per a posar a prova la resistència i habilitat dels ciclistes, amb un recorregut de 58,5 km amb un total de 13 voltes.

La inscripció, només per a Federats, pot realitzar-se fins al pròxim 28 d’agost a les 20 hores a través de www.fccv.es, amb un preu de dorsal de 15,99€.

Corts en el trànsit i modificacions en l’horari de la piscina

Per a facilitar el desenrotllament de la prova, la piscina municipal ajustarà el seu horari, obrint d’11.00 a 15.00 hores. D’esta manera, a les 15.30 hores la zona de vehicles haurà de quedar completament buidada per al muntatge de l’esdeveniment.

El servici d’autobusos es veurà afectat pels talls del trànsit en el recorregut, en les avingudes de Sant Lorenzo, Al Vedat, Camí del Romeral, i les calles Pintor Pablo Picasso, Pintor Sorolla, Mes de Muntanyeta i La Corunya, des de les 15.30 hores fins a la finalització de la prova. Així mateix, l’autobús de la Piscina realitzarà un últim servici a les 15.15 hores.

El Regidor d’Esports, Guillermo Alonso del Real, ha destacat la importància d’este esdeveniment esportiu per a la ciutat posant en valor la Summer Cycling Challenge com “una oportunitat per a promocionar Torrent com un destí atractiu per als amants del ciclisme i fomentar la pràctica esportiva entre els nostres veïns. Estem convençuts que serà un èxit i animem a tots els ciclistes a participar”.

La Summer Cycling Challenge – Torrent no sols és una oportunitat per als amants del ciclisme, sinó també una ocasió per a gaudir d’un dia en família. Els veïns i veïnes de Torrent estan convidats a animar als participants i a gaudir de l’ambient festiu de la prova.

Torrent se prepara para la Summer Cycling Challenge

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.