Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La IX edició de la 10K de Torrent tindrà lloc el 8 de setembre

12/08/2024

Emmarcada en el Circuit de Carreras de la Diputació de València, que celebra 25 anys

L’esport es torna a donar cita a Torrent, el pròxim 8 de setembre, amb la celebració d’IX edició de la 10K del Circuit de Carreras Populares de la Diputació de València. Enguany la carrera adquirix un significat especial en celebrar-se el 25 aniversari del Circuit.

La carrera es desenrotllarà en un circuit urbà que creuarà el cor de Torrent, prèvia eixida, i posterior meta, en el Parc Central-Ciutat de l’Esport, donant principi a les 9:30 h.

La prova està oberta a corredors de tots els nivells, des de principiants fins experimentats i les inscripcions, que estan obertes fins al 4 de setembre a les 23.59 h., poden realitzar-se a través de la web https://toprun.es/eventos/10k-ciudad-torrent-2024.

Guillermo Alonso del Real, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torrent ha destacat la “il·lusió que es respira a la ciutat per la carrera, ja que comptem, entre els nostres veïns, amb moltíssims aficionats a esta mena de circuits”, afirmant, al seu torn, que confia que “l’esdeveniment siga novament un èxit, perquè els torrentins mai fallen a estes cites”. Així mateix, el Regidor ha volgut “convidar als corredors de ciutats i pobles veïns, perquè siga un dia d’esport i agermanament”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.