Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Segon cap de setmana de diversió i entreteniment en “A la Lluna de Torrent”
Segon cap de setmana de diversió i entreteniment en “A la Lluna de Torrent”

Segon cap de setmana de diversió i entreteniment en “A la Lluna de Torrent”

07/08/2024

Arribem a l’equador amb actuacions, espectacles, ball per a majors i cinema, 8 esdeveniments per a 5 ubicacions

Torrent viurà amb intensitat el seu segon cap de setmana replet d’espectacles, actuacions, música, ball per a majors, contes per a #xiquet i sessions de cinema a la “Lluna de Torrent”.

Les places, barris i urbanitzacions tornaran a omplir-se de veïns i visitants que volen divertir-se i entretindre’s amb la variada programació que, per primera vegada, ha dissenyat l’Ajuntament de Torrent perquè el mes d’agost, siga un mes on es conjugue el descans i l’oci.

Comencem el dijous amb “Cinema a la Lluna”, a les 22:30 h en Tros Alt, C/ Concepción Arenal (al costat de Llar Social), amb la projecció de la Pel·lícula “Flaix”, on Barry Allen, utilitza els seus superpoders per a viatjar en el temps amb la intenció de salvar a la seua mare, no obstant això, este acte té conseqüències imprevistes que alteren el futur.

L’endemà divendres, toca el torn a les 19:30 h. de la màgia de Nuel Galán, és un dels millors mags del nostre país. Va ser guanyador del Premi Nacional d’Espanya de Màgia i finalista en el programa ‘Pura Màgia’ de TVE. Combina elements tradicionals amb innovadores tècniques, oferint una experiència única i envolupant per al públic.

A les 22:30 h. i en la mateixa ubicació, el carrer Font de Sant Lluís del Vedat, comptarem amb l’actuació Emilio Solo, artista de reconegut prestigi a nivell nacional per ser un amant del rock’n’roll, ens amenitzarà amb un tribut a la música dels 60 amb un homenatge especial a Bruno Lomas, cantant que va estar molt unit a la ciutat de Torrent durant la seua carrera.

El mateix divendres i en la Plaça Va unir Musical, a les 19:30 h serà el torn del ball per als nostres majors, amb l’actuació del Duo  Brillantina, format per les germanes Rosa i Manoli Montañés, polifacètiques artistes valencianes que interpretaran gran varietat de gèneres com a pasdobles, boleros, tangos, merenga, chachacha, entre altres, que aconseguirà crear un ambient alegre i participatiu perquè el públic ball al ritme de les seues cançons.

En la mateixa Plaça Unio Musical, a les 22:30 h i el cicle ‘Cinema a la Lluna’, es projectarà la pel·lícula “Transformers. El despertar de les bèsties”, En 1994, un parell d’arqueòlegs es veuen embolicats en un antic conflicte a través d’una aventura per tot el món que es relaciona amb tres faccions de Transformers: els Maximals, els Predacons i els Terrorcons mentres ajuden a Optimus Prevalga i els Autobots en una guerra per a protegir la Terra davant l’arribada de Unicron.

Arribem al dissabte i tercer dia de la variada programació, a les 19:30 h en el Club de Tenis-Morrendondo, C/ Joanot Martorell encreuament amb Ausias March, els més xicotets també comptaran amb el seu temps i espai amb Amparito i la seua col·lecció de contes, Amparito berenar cada dia amb els contacontes més il·lustres del món, així que coneix multitud d’històries. En companyia del capità Colocochino, Amparito relatarà els millors contes de la companyia valenciana Rebombori Cultural per a fer riure a grans i xicotets.

En el mateix emplaçament i a les 22:30 h, comptarem amb l’Humor  de Blay per a gaudir en família. Blay és un artista valencià amb més de 20 anys d’experiència dedicat a la comèdia i les arts escèniques, utilitza un humor que combina observacions quotidianes amb situacions absurdes, la qual cosa el fa atractiu per a un ampli espectre de públic. A més, la seua habilitat per a interactuar amb l’audiència i el seu carisma en l’escenari són elements clau que contribuïxen al seu èxit com a humorista.

I per a finalitzar el segon cap de setmana tan intens de “A la Lluna de Torrent”, i dins de la sèrie ‘Cinema a la Lluna’, a les 22:30 h en Parc Central. Av. Barcelona 92, 76 (al costat del Consum), es projectarà el film “Super Mario Bros. La Pel·lícula”, on mentres treballen en una avaria subterrània, els lampistes de Brooklyn, Mario i el seu germà Luigi, viatgen per una misteriosa canonada fins a un nou món màgic. Però, quan els germans se separen, Mario haurà d’emprendre una èpica missió per a trobar a Luigi. Amb l’ajuda del xampinyó local Toad i unes quantes nocions de combat de la guerrera líder del Regne Xampinyó, la princesa Peach, Mario descobrix tot el poder que alberga en el seu interior.

L’alcaldessa Amparo Folgado, ha manifestat “vull convidar a tots els torrentins i torrentines i visitants de municipis veïns a participar i gaudir d’este segon cap de setmana  de la variada programació que hem preparat des de l’Ajuntament. És una oportunitat perquè els ciutadans en este mes d’agost a més de descansar, es reunisquen amics i familiars, compartisquen sopar, i gaudisquen de l’humor, la música i la cultura en este mes d’agost”.

Segon cap de setmana de diversió i entreteniment en “A la Lluna de Torrent”

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.