Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent vibra amb la victòria de la selecció espanyola, per quarta vegada en l’Eurocopa.
Torrent vibra amb la victòria de la selecció espanyola, per quarta vegada en l’Eurocopa.
,

Torrent vibra amb la victòria de la selecció espanyola, per quarta vegada en l’Eurocopa.

15/07/2024
Més de tres mil  torrentinos van celebrar i van ser testimonis del triomf d’Espanya en l’Eurocopa 2024.

La selecció espanyola de futbol es va coronar campiona de l’Eurocopa 2024 després de véncer a Anglaterra 2-1, en la final disputada en l’Estadi Olímpic de Berlín.

El partit, va ser seguit per milers d’aficionats a Torrent, on l’Ajuntament, a través de la Fundació Esportiva Municipal, va instal·lar una pantalla gegant de 28 metres quadrats en la Plaça Unió Musical. Des de les 19.30 hores, la plaça s’omplia d’ambient festiu amb música en viu i un speaker animant al públic, on es van repartir banderes al públic assistent. Els més xicotets també van poder participar de la celebració pintant-se la cara amb els colors de la selecció espanyola.

Des de primera hora de la vesprada, la Plaça Unió Musical s’omplia de banderes rojigualdas i samarretes de la selecció amb la il·lusió de poder celebrar un altre èxit de la selecció. Veïns amb familiars i amics s’unien, en una sola veu, per a abrigallar a Espanya en el seu intent d’aconseguir el seu quart títol en l’Eurocopa.

L’emoció es va apoderar dels torrentins quan Espanya, al caient de les onze de la nit, aconseguia alçar-se amb el títol europeu per quarta vegada en la seua història. Els crits de goig i els càntics en suport a la selecció es van escoltar en tota la plaça, que va vibrar amb cada jugada i amb cada gol dels espanyols.

L’alcaldessa, Amparo Folgado ha declarat que “estic molt orgullosa, com torrentina i espanyola, de la nostra selecció, dels seus jugadors, del seu entrenador i l’equip tècnic que han realitzat la millor de les actuacions al llarg de tota l’Eurocopa, que ens ha permés arribar a una altra final i guanyar-la. Orgull per comprovar el que hem aconseguit i el més important, comprovar l’esperançador i prometedor futur que té la nostra selecció”.

L’alcaldessa ha manifestat “sentir-se molt satisfeta per compartir i celebrar este triomf històric amb els torrentins, que han posat el seu granet d’arena per a espentar pel cap alt alt al nostre equip, alé que sens dubte, hauran rebut els nostres jugadors”.

L’alcaldessa ha indicat que “ha sigut una nit màgica per a Torrent i per a tot el país. Sent una satisfacció immensa quan, com a alcaldessa, veig a la meua ciutat fer costat incondicionalment a la seua selecció espanyola, com ho ha fet amb un sentiment únic”.

“Vull agrair i felicitar a tots els milers de veïns que han volgut compartir esta nit tan especial i que no han cessat un minut d’animar. Ha sigut increïble veure com s’ha secundat i animat amb tanta il·lusió i emoció a la selecció. I aprofite per a emplaçar als torrentinos al pròxim Mundial de 2026, al qual arribarem més forts, si cap”, ha assenyalat Amparo Folgado

L’Ajuntament, com a símbol i anunci de la victòria, mantindrà la il·luminació de la façana amb els colors d’Espanya, que van ser enceses a les nits, des de la victòria en semifinals, el que suposava el passe a la final.

Torrent vibra amb la victòria de la selecció espanyola, per quarta vegada en l’Eurocopa.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.