Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent pone en marcha el II Maratón de entrevistas para unir el talento del municipio con empresas locales
Torrent pone en marcha el II Maratón de entrevistas para unir el talento del municipio con empresas locales
, , ,

Torrent posa en marxa la II Marató d’entrevistes per a unir el talent del municipi amb empreses locals

02/05/2024

L’esdeveniment tindrà lloc el 24 de maig de 9.00 a 14.00 hores en el Centre Comercial Les Amèriques

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, organitza la II Marató d’Entrevistes ‘’SomTalent’’ el pròxim 24 de maig. L’esdeveniment tindrà lloc en el Centre Comercial Les Amèriques de 9.00 a 14.00 hores i té com a objectiu connectar el talent local amb empreses de la zona que busquen ampliar els seus equips.

La proposta oferix als assistents l’oportunitat de participar en entrevistes cara a cara amb més de 40 empreses i optar a més de 100 ofertes d’ocupació. Tal com ha assenyalat Sandra Fas, Regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, “L’Ajuntament de Torrent continua treballant per a millorar l’ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes, impulsant iniciatives com esta Marató d’Entrevistes que connecta a les empreses locals amb els ciutadans a la recerca de treball’’. Així mateix, ha volgut animar “a totes les persones interessades al fet que s’inscriguen en les ofertes que més s’ajusten al seu perfil i aprofiten esta oportunitat per a trobar una nova ocupació.”

Les persones interessades a participar en la Marató d’Entrevistes han d’inscriure’s prèviament en les ofertes d’ocupació que els interessen a través de la plataforma www.torrent.somtalent.es. El termini d’inscripció estarà obert fins al 21 de maig.

Una vegada inscrits, i si les empreses determinen que el perfil s’ajusta a les seues necessitats, es posaran en contacte per a concertar una cita. Les entrevistes es realitzaran durant tot el matí del 24 de maig en el Centre Comercial Les Amèriques.

Torrent pone en marcha el II Maratón de entrevistas para unir el talento del municipio con empresas locales

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.