Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torna el ball de majors a Torrent: la vicepresidenta Camarero i l’alcaldessa Folgado es comprometen a reformar el CEAM
Torna el ball de majors a Torrent: la vicepresidenta Camarero i l’alcaldessa Folgado es comprometen a reformar el CEAM

Torna el ball de majors a Torrent: la vicepresidenta Camarero i l’alcaldessa Folgado es comprometen a reformar el CEAM

30/08/2023
El govern torrentí treballa amb la consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per a recuperar el Ball de Majors i actualitzar el Centre d’Atenció Especialitzada a Persones Majors, després de la seua suspensió l’any 2019
Camarero i Folgado també han parlat sobre l’activació d’algunes iniciatives conjuntes en matèries de Benestar Social, Habitatge i Educació, encara pendents des de l’anterior legislatura

La ciutat de Torrent ha rebut aquest matí a la vicepresidenta segona de la Generalitat Valenciana i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, qui ha visitat la capital de L’Horta Sud per a estrènyer llaços entre administracions i continuar treballant en el desenvolupament de polítiques de cooperació amb l’Ajuntament de Torrent.

A la seua arribada a la localitat la consellera ha sigut rebuda en l’edifici consistorial per la Corporació Municipal, on ha signat en el llibre d’or de la ciutat i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Amparo Folgado. Seguidament, la comitiva s’ha traslladat al Centre d’Atenció Especialitzada a Persones Majors (CEAM), amb l’objectiu d’examinar les dependències i planificar la recuperació del Ball de Majors. Aquesta va ser una de les promeses de l’alcaldessa de Torrent, després de l’eliminació del ball en 2019, comprometent-se al fet que la sala de ball seria insonoritzada per la Conselleria.

“En primer lloc, vull agrair al Consell i a la vicepresidenta segona, Susana Camarero, el seu suport a Torrent i especialment a les persones majors, els qui mereixen tot de les seues administracions públiques”, comenta l’alcaldessa Amparo Folgado, al que ha afegit que “des de l’Ajuntament de Torrent volem que els nostres majors tornen a gaudir de les seues vesprades de ball en el CEAM de Torrent, que no hagen d’acudir a altres municipis com en els últims anys o a un local allunyat del centre de la ciutat”.

La vicepresidenta i l’alcaldessa també han parlat sobre els projectes que la seua Conselleria i Torrent tenen en comú en matèria de Benestar Social, Habitatge i Educació, alguns dels quals estaven pendents d’activar-se des de l’anterior legislatura.

Per part seua, la vicepresidenta, Susana Camarero, destaca que “des del Consell ens comprometem a continuar treballant amb l’alcaldessa Folgado i el seu Equip de Govern per a dotar dels millors recursos al CEAM i cuidar del bon estat de les instal·lacions”. La consellera també ha explicat que “pròximament actualitzarem els ordinadors, a més d’insonoritzar la pista de ball i arreglar les goteres existents, juntament amb altres actuacions de millora que anirem desenvolupant en el centre”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.